1. května 2013 • 18:33

V Praze trénuje i Djokovičův bratr. Novaka lákal na krásné holky!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Novak Djokovič do Prahy přiletěl za uznávaným fyzioterapeutem Pavlem Kolářem, aby se podíval na jeho bolavý kotník. Světová tenisová jednička ale k návštěvě české metropole mohla mít ještě jiný důvod. V Praze totiž trénuje Djokovičův bratr Djordje, sedmnáctiletá naděje srbského tenisu. Svého slavnějšího sourozence ve videorozhovoru umístěného na youtube dokonce lákal na krásu českých dívek.  



Návštěva Prahy světové tenisové jedničky měla proběhnout v naprostém utajení. To by ale Novak Djokovič nesměl přistát na Letišti Václava Havla zrovna v momentě, kdy se vydávali na světový šampionát do Švédska čeští hokejisté.

Novináři sledující odlet národního týmu okamžitě získali nový objekt zájmu. Přítomnost tenisové hvězdy byla vyzrazena, byť Djokovič odmítl jakékoliv rozhovory či detailnější rozebrání jeho programu v hlavním městě Česka.

Později se dostalo na veřejnost, že nejlepší tenista současnosti zamířil na centrum pohybové medicíny fyzioterapeuta Pavla Koláře. S vyhlášeným odborníkem pravděpodobně konzultoval nedávné zranění kotníku.

Djokovič mohl také navštívit svého mladšího bratra Djordje, který využívá tenisovou Spartu jako jednu z tréninkových základen. "Je tu skvělé zázemí, kurty, trenéři, mám na výběr výborné sparingpartnery, což je přesně to, co teď potřebuji. Navíc miluju atmosféru Prahy, mám rád staré domy," vykládal Djokovič mladší před rokem v rozhovoru pro časopis Tennis Arena.

Českou metropoli vychvaloval i staršímu bratrovi. "Praha je určitě nejhezčí město, které jsem navštívil," přiznal sedmnáctiletý tenista v improvizovaném "interview" s Novakem. "Cítím se zde velmi dobře. Lidé jsou milí, ochotní, navíc zde žijí nádherné holky, což je pro mladého kluka mého věku velice důležité," neskrýval zaujetí pro české krasavice.

"O Praze jsem hodně slyšel. Ještě jsem tam nikdy nebyl, ale určitě tě přijedu někdy navštívit," odpověděl současný vládce světového tenisového žebříčku. Djokovič své slovo skutečně splnil na prvního máje, kdy se v Praze nečekaně objevil.

Djokovič mladší od malička kráčí ve šlépějích svého bratra. Na začátku kariéry měl stejné trenéry, hraje podobným stylem. Brzy by se také rád prosadil mezi absolutní tenisovou špičku a potkal s svým tenisovým vzorem, starším a slavnějším sourozencem.

Novak Djokovič nasedl do připraveného tranzitu a zmizel novinářům z dohledu
Novak Djokovič nasedl do připraveného tranzitu a zmizel novinářům z dohledu

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud