15. srpna 2019 • 09:30

Rebel Kyrgios! Zničil rakety a spílal sudímu: Nejhorší, jakého jsem viděl

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Australský bouřlivák Nick Kyrgios na sebe opět strhnul pozornost na turnaji Masters v Cincinnati nadáváním rozhodčímu a rozmlácením raket. Po prohraném zápase druhého kola s Karenem Chačanovem z Ruska mu hrozí další sankce od tenisové asociace ATP.



Čtyřiadvacetiletý Kyrgios, jenž vyvolá rozruch prakticky na každém turnaji, si ve středu opět vybíjel zlost na sudím. S Fergusem Murphym měl spory už před dvěma týdny ve Washingtonu, kde Australan došel až k titulu.

Tentokrát nešetřil sprostými nadávkami. Na konci druhého setu sudímu například vyčítal, že příliš brzy zapnul odpočívání času do zahájení hry. Irský rozhodčí ho penalizoval. Kyrgios pak navzdory protestům Murphyho odešel z kurtu, údajně na toaletu, a v tunelu rozmlátil dvě rakety.

"Seš nejhorší rozhodčí, jakého jsem kdy viděl," vykřikoval Kyrgios a přidal spoustu peprných výrazů. Chačanov se nenechal rozhodit, vyhrál 6:7, 7:6, 6:2 a postoupil do osmifinále. "Byl to složitý zápas. Pro všechny je těžké proti němu hrát. Musíte se hlavně snažit se soustředit," uvedl Chačanov.

Minulý týden v Montrealu se Kyrgios hádal s rozhodčím kvůli tomu, že ručníky nejsou dost bílé. I s výbušnou povahou rodák z Canberry vyhrál na okruhu ATP šest turnajů, ve světovém žebříčku je aktuálně sedmadvacátý.

Nerušte! Naštvaný Australan hází během přestávky na kameru ručník
Nerušte! Naštvaný Australan hází během přestávky na kameru ručník

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud