3. března 2015 • 04:50

Chyby sudích v zápase Hradce s Plzní. Dvě branky neměly platit

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odpověď na vedoucí branku Plzně přišla z kopaček hradeckých fotbalistů velmi rychle. Po úniku Daniela Trubače, který využil zmatků v západočeské rozehrávce, na 1:1 vyrovnával Aleš Čermák. Trefa domácího hráče však neměla platit, předcházel jí neodmávaný ofsajd Haliloviče. Druhou chybu udělali sudí ke konci zápasu. Před vítězným zásahem plzeňského Rajtorala totiž Pilař fauloval Čermáka. I tento gól neměl platit.



Ofsajd při prvním gólu Hradce

Mladý záložník Hradce Daniel Trubač v úvodu utkání rozjel akci, která vedla k vyrovnávací trefě domácího týmu. V 7. minutě vystihl zaváhání Hubníka po špatné rozehrávce Kozáčika. Míč si však hodně předkopl, o balon se prali Ondřej Vaněk s Emirem Halilovičem. Ten ale stál v ofsajdovém postavení. Sváděl těsný souboj s bránícím hráčem, tudíž se aktivně zapojil do hry. V takové situaci je jedno, který z hráčů hrál balon první. Akce skončila gólem Aleše Čermáka, chyba jde na vrub čárového rozhodčího.

Hradec Králové - Plzeň: Viktoria chybovala a Čermák dal na 1:1
Video se připravuje ...

Faul Pilaře při brance Rajtorala

Sudí Emanuel Marek musel řešit ještě jednu složitou situaci. Pochybení se dopustil před třetím gólem Viktorie v 76. minutě, který rozhodl o třech západočeských bodech. Neodpískal totiž faul Pilaře na Čermáka a nechal pokračovat v akci. Poté si ještě na hranici pravidel počínal i Kolář, aby nakonec celá akce skončila přesným zakončením Rajtorala. Plzeň díky tomu slavila důležité vítězství 3:2.

Hradec Králové - Plzeň: Gól Františka Rajtorala na 2:3
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Hradec Králové – Plzeň 2:3
Video se připravuje ...

Daniel Kolář gratuluje Vaňkovi ke vstřelené brance
Daniel Kolář gratuluje Vaňkovi ke vstřelené brance

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud