14. září 2016 • 17:21

Plzeň má problém v záloze. Proti AS Řím nenastoupí zraněný Hromada

Autor: jav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PLZEŇ - AS ŘÍM ČTVRTEK 19:00 ONLINE | Vstřelil krásný gól proti Liberci, jenže pak se zranil a utkání na severu Čech nedohrál. Záložník Viktorie Plzeň Jakub Hromada laboruje s poraněným svalem, od víkendu netrénoval a do čtvrtečního úvodního duelu základní skupiny Evropské ligy proti AS Řím nenastoupí. V základní sestavě by ho měl nahradit albánský reprezentant Ergys Kace.



Pro Plzeň je to citelné oslabení. Hromada se totiž v posledním období dostal do výborné formy, skvěle zapadl do systému 4-4-2, který mužstvu nově ordinuje trenér Roman Pivarník.

Talentovaný středopolař pracoval na velkém prostoru, byl spojkou mezi defenzivou a útokem, navíc se dobře doplňoval s parťákem Tomášem Hořavou. Svalové zranění z utkání proti Liberci ho však ho hry nepustí.

„Máme ještě jeden trénink, po něm se rozhodneme o nominaci. Uvidíme, v jakém stavu budou hráči,“ konstatoval na tiskové konferenci trenér Roman Pivarník. Ani předzápasový trénink ovšem Hromada neabsolvoval.

V základní sestavě ho s největší pravděpodobností nahradí albánský reprezentant Ergys Kace.

Variantou je rovněž zařazení Patrika Hrošovského, ten ale teprve před pár dny začal trénovat po delší pauze zaviněné zlomeninou prstu na noze a není pravděpodobné, že by zvládl větší porci minut.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje v Plzni? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Liberec - Plzeň: Krásný gól! Hromada napálil míč do šibenice a Plzeň vede 1:0
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Liberec - Plzeň 1:2. Obhájce ukopal těsnou výhru
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud