5. května 2015 • 17:12

To musíte vidět! Bláznivý fanoušek narušil závody ve skocích do vody

Autor: zuz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Dvořák po generálce na UFC. Zranění je pryč, zkoušel jsem nové zbraně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Něco nevídaného se odehrálo v průběhu závodu Světového poháry ve skocích do vody, který se konal v Londýně. Jednomu z fanoušků bylo asi příliš horko a tak se neostýchal vysvléct do naha a vykoupat se přímo před publikem.



Situace, kdy se exhibicionista producíruje obnažený před davem je příznačnější spíše pro fotbalové zápasy, ale nyní se objevila i v méně sledovaném prostředí vodních sportů.

Šestadvacetiletý Dan Jarvis si chtěl zřejmě tuto disciplínu vyzkoušet na vlastní kůži. Po zdolání několika pater a svlékáním za pochodu si vystřihl parádní skok s rozběhem. Porota jeho výkonem moc nadšená nebyla, ale u diváků sklidil bouřlivé ovace.

Mladému muži se podařil opravdu neskutečný počin. Na medailové příčky díky své technice sice nedosáhl, ale i tak se postaral o výrazné oživení závodu. Poté, co jej ochranka vylovila z vody a odvedla pryč, musel být celý ještě na několik minut pozastaven, protože mladému skokanovi při jeho zběsilém úprku vypadly klíče od domu a skončily na dně bazénu.

Odtud je museli pracovníci vodního centra vylovit. Po usušení si Jarvise převzala policie a napařila mu tučnou pokutu 90 liber (3300 Kč) za narušování veřejného pořádku.

Tato eskapáda ovšem nebyla první, které se mladý vtipálek dopustil. V roce 2014 vtrhl s dalšími dvěma muži na trávník ve White Hart Lane při domácím zápase Tottenhamu s Partizanem Bělehrad.

Zlato nakonec získal domácí oblíbenec Tom Daley s výsledkem 102,60. Na druhém a třetím místě skončilo duo čínských skokanů Jian Yang a Bo Qiu.

Podívejte se, jak skok vypadal ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud