17. ledna 2017 • 20:39

Jak se daří nováčkům NHL? Vládnou hráči Toronta, vyplatí se Werenski

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jako vítr vlítli do nejprestižnější hokejové soutěže na světě. NHL se nezalekli a v mnoha případech své týmy táhnou. Řeč je o nováčcích této sezony. Na ty nejlepší jsme se podívali v článku.



Nejvíc bodů v polovině probíhající sezony posbírala jednička a dvojka posledního draftu. Auston Matthews (10,9 milionů) patřící Torontu se může pochlubit bilancí 21+16. Na chlup stejné statistiky má i nový střelec Winnipegu Patrik Laine (12,1 milionů). Oba borci se na ledě objevují okolo 18 minut na zápas.Ve vašich sestavách se vyplatí i přes vyšší cenu, Finský forvard Jets je ale momentálně zraněný.

Svými výkony upoutali pozornost i další nováčci v dresu Toronta. Útočníci Mitch Marner (8,4 milionů) a William Nylander (8,4 milionů) patří k největším zbraním ofenzivy Maple Leafes. Marner je ve výborné formě, v minulých 14 dnech posbíral 8 kanadských bodů v pěti zápasech. Jejich cena je v Sazka Fantasy velmi přívětivá. 

Mezi obránci stojí za zmínku bek Colombusu Zach Werenski (9,9 milionů) a objev Philadelphie Ivan Provorov (7,2 milionů). Především obránce Blue Jackets s 26 získanými body a velmi dobrými výkony si vysloužil uznání a ještě může hodně promluvit do boje o cenu pro nejlepšího nováčka sezony.

V posledních dnech vyletěl dvaadvacetiletý Brock McGinn (5,3 milionů) v dresu Caroliny. Doposud posbíral v NHL pouhé 4 body, ale za posledních 7 utkání jich má 9!

Chcete se setkat osobně s Jágrem a vidět ho v NHL? Hrajte Sazka Fantasy!

Hrajte s námi Daily Fantasy o hodnotné ceny Hrajte s námi Daily Fantasy o hodnotné cenyFoto Sazka

Ve vašich sestavách byste mohli uvažovat i o Manthovi (5 milionů) z Detrotitu, Ahovi (8,5 milionů) z Caroliny, Tkachukovi (7,7 milionů) z Calgary i Konecnym (7,1 milionů) z Philadeplhie.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud