29. září 2014 • 14:48

Na Hráče měsíce zase kandiduje Došek, mezi trenéry má šanci i Tobiáš

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedoucí muž pořadí střelců Synot ligy Libor Došek ze Slovácka se podruhé v řadě ocitl ve výběru, z něhož vzejde vítěz ankety Ligové fotbalové asociace Hráč měsíce. Tak zní verdikt komise tvořené zástupci mediálních partnerů a dalších významných redakcí. Mezi trenéry se rozhodne mezi triem Zdeněk Ščasný (Teplice), Roman Pivarník (Bohemians 1905) a Pavel Tobiáš (Příbram). Osmičlenná skupina vyhodnotila tři odehraná kola v uplynulém kalendářním měsíci.



V srpnu se Došek musel sklonit před slávistou Milanem Škodou. Nyní má další příležitost sáhnout si na křišťálovou trofej. Jeho soupeři v zářijovém hlasování jsou sparťanský kapitán David Lafata a teplický záložník Nivaldo.

Ščasný může znovu získat ocenění pro Trenéra měsíce přesně po roce. Nový příbramský trenér Tobiáš se zatím může pochlubit stoprocentní bilancí. Když v polovině září střídal odvolaného Petra Čuhela, byli jeho svěřenci poslední v tabulce se dvěma body. Nyní jich mají už osm a jsou třináctí. Pivarníkovi Bohemians zažili dvakrát euforii v pražském derby. Nejprve vyloupili Julisku, kde zdolali Duklu 1:0 a pak doma po strhujícím výkonu zcela jasně přejeli sousední Slavii 2:0.

Počínaje dnešním dnem mohou z trojice adeptů volit fotbaloví fanoušci, kteří svými hlasy na webové stránce www.synotliga.cz rozhodnou o Hráči a trenérovi měsíce září. Hlasování potrvá do čtvrtka 2. října a poté bude oznámen vítěz.

HVĚZDA A DŘEVÁK KOLA: Střelec Došek, palič Doležal
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud