Stanislav Hrabě
8. listopadu 2015 • 12:20

Borec na konec! Bednář přestřelil ze tří metrů. Skočilo mi to, říká

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

To snad nešlo nedat. V 15. minutě příbramský Tomáš Pilík po zemi naservíroval spoluhráči Romanu Bednářovi míč před dukelskou branku, ten však ze tří kroků trefil pouze břevno. „Měl bych to dát,“ nepopíral skvělou pozici. „Ale skočilo mi to,“ upozornil na nerovný terén, který byl podle něj hlavní příčinou jeho selhání v koncovce. Nakonec ho to až tak mrzet nemuselo, protože Příbram díky vlastnímu gólu Hanouska veze z Julisky výhru 1:0.



„Skočilo to a doufám, že to bude vidět,“ trval na svém příbramský útočník Roman Bednář, když vysvětloval zahozenou šanci v 15. minutě ve vítězném utkání s Duklou Praha.

Dukla - Příbram: To nešlo nedat! Bednář spálil tutovku ze dvou metrů
Video se připravuje ...

„Levý bek Pepa Divíšek říkal, že to viděl přes celé hřiště!“ našel oporu ve spoluhráči. Na stranu jeho obhajoby se připojil i záložník David Štípek, který akci vypracoval. „Bedýnkovi to skočilo, já bych mu neproměněnou šanci nevyčítal,“ hájil kolegu. „Terén byl hodně těžký, všichni jsme museli hrát v kolíkách,“ dodal ještě na jeho omluvu.

Trenér Pavel Tobiáš už tak milosrdný nebyl. „Bednářova šance byla po gólu volající,“ zdůraznil. „Útočník jeho kvalit by to proměnit měl,“ nenacházel omluvu.

Jako zkušený psycholog se však dovede vžít do stavu kanonýra, jenž se po zranění v koncovce trápí. „Tolik chce, že mu to fotbalový pánbůh nedopřeje,“ pravil Tobiáš laskavým tónem.

„Nijak se nevymlouvám, tohle musím dát,“ nevytáčel se Bednář. „Ale takové jsou teďka moje dny. Každý zápas mám jednu dvě šance a bohužel nic,“ připustil, že neprožívá nejlepší kanonýrské období.

CELÝ SESTŘIH: Dukla - Příbram 0:1. Domácí srazil vlastňák
Video se připravuje ...

Dukla - Příbram: Roztržka Zápotočného a Krmenčika
Video se připravuje ...

Dukla - Příbram: Vlastní gól Marka Hanouska na 0:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud