21. listopadu 2015 • 19:18

CELÝ SESTŘIH: Dukla venku nevyhrála, s Olomoucí remizovala 0:0

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Olomouce remizovali ve 14. kole první ligy s Duklou 0:0 a po dvou zápasech konečně bodovali. Od poslední Ostravy dělí Sigmu na 14. příčce osm bodů a před patnáctou Jihlavou, které patří druhá sestupová pozice, jsou Hanáci díky lepšímu skóre.



CELÝ SESTŘIH: Olomouc - Dukla 0:0
Video se připravuje ...

Oba celky se od začátku pečlivě hlídaly, ale Sigma byla o něco aktivnější a ve 13. minutě Falta jen těsně minul tyč branky Dukly. O šest minut později se k míči po Vašíčkově centru dostal Petr a moc nechybělo, aby poslal Olomouc do vedení.

Hosté poprvé zahrozili po půlhodině hry. Krmenčík obešel dva protihráče, ale vystřelil pouze doprostřed branky. Vzápětí už domácí slavili úvodní gól po hlavičce Šindeláře, rozhodčí ho však pro ofsajd neuznal.

Druhý poločas začal dobrou šancí Dukly, když po přímém kopu Marka Hanouska hlavičkoval Krmenčík na malém vápně zcela sám, ale příliš vysoko. Podobně dopadl na druhé straně Moulis, kterého na přední tyči našel přesným centrem Falta.

Olomouc byla i nadále aktivnější, ale finální fáze se domácím nedařila. Pět minut před koncem to mohl potrestat Čajič, který ale po nepovedené střele Mareše netrefil branku. Sigma tak po dvou předchozích porážkách poprvé bodovala, zatímco Dukla počtvrté za sebou venku remizovala.

Sigma Olomouc - Dukla Praha 0:0
Rozhodčí: Proske - Blažej, Nádvorník. ŽK: Hubník, Vepřek - Marek Hanousek, Čajič. Diváci: 3439.

Olomouc: M. Buchta - Hála, Hubník, Radakovič, Vepřek - Moulis (89. Plšek), Houska, Petr, Šindelář, Falta (84. Malec) - Vašíček (69. Halenár). Trenér: Jílek.
Dukla: F. Rada - Miloševič, Jeřábek, Gorkšs, Jurendič - Čajič (90. Daniel Tetour), Marek Hanousek, Považanec - Berger (72. Přikryl), Krmenčík (82. Beauguel), Jakub Mareš. Trenér: Kozel.

Olomouc - Dukla: Stále bez branky, Aldin Čajič hlavičkoval mimo
Video se připravuje ...

Olomouc - Dukla: Šimon Falta střílel, Filip Rada musel k zemi
Video se připravuje ...

Olomouc - Dukla: Pěkný obranný zákrok Jeřábka zachránil Duklu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud