8. ledna 2016 • 17:08

Velký obrat! Šural odmítl Slavii a míří k dohodě se Spartou

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestup zimy v rámci Synot ligy míří do možná překvapivého finále. Ač se i na základě prohlášení blízkých pražskému Edenu zdálo, že si Josef Šural plácne se Slavií, nakonec podle informací iSport.cz řekl své ano Spartě. Letenský klub nyní čekají ještě jednání s Libercem, ale ta už by neměla ratifikaci nejzajímavějšího lednového transferu ohrozit.



Josef Šural nebude na jaře oblékat červenobílý dres s hvězdou, jak si mnozí fanoušci Slavie už malovali. Velkou posilu nakonec získá historický rival, zprávu o dohodě s pětadvacetiletým reprezentantem potvrdil redakci iSport.cz zdroj blízký vedení letenského klubu.

„Odmítli jsme nabídku Slavie a akceptovali jsme nabídku Sparty,“ potvrdil iSport.cz hráčův agent David Nehoda s tím, že finální jednání proběhnou zítra.

K tomu, aby byl ostře sledovaný přestup definitivně uzavřen, se Sparta potřebuje dohodnout ještě s Libercem, ale to by měla být v podstatě už jen formalita.

Jde o nečekaný zvrat, vždyť Šural včera absolvoval jednání s vedením Slavie, které mělo skončit pozitivním výsledkem. Alespoň soudě podle signálů, které někteří členové vedení vršovického klubu opakovaně vysílali.

„Dáme mu finální nabídku. Velice nadstandardní,“ prohlásil ještě před schůzkou prezident klubu Jiří Šimáně.

Jenže dnes se s Šuralem sešli šéfové Sparty – a přetáhli libereckou oporu definitivně na svou stranu. Druhý tým tabulky tak v zimě získal po Ondřeji Zahustelovi už druhou posilu, o kterou stála i Slavia. Jarní derby tak bude mít o náboj víc.

Dal nejen gól Slavii. Co ukázal Šural během podzimu?
Video se připravuje ...

Liberec - Ostrava: Gól Josefa Šurala na 2:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud