Jan Podroužek
18. října 2016 • 05:00

Příbram řeší problémy. Vyhazov pro Mahmutoviče a Radův odchod?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jestli se najde někdo, kdo má nápad, jak vyprostit Příbram z potíží, má otevřené dveře v kanceláři Jaroslava Starky u Litavky. Nebo ať za ním zaletí do španělské Málagy, kde fotbalový šéf momentálně uniká od smutné reality. Podle informací Sportu se něco nabízí. V zoufalém týmu to má nahnuté Aidin Mahmutovič a trenérovi Petru Radovi se prý v klubu přestává líbit.



Třetina ligy je pryč, zelenočerná bárka se začíná potápět víc a víc. A nejspíš dojde i na „muže přes palubu“. Zdroje Sportu hovoří o tom, že jako první může tým opustit útočník Aidin Mahmutovič, který v Příbrami hostuje z mistrovské Viktorie Plzeň.

Z výkonů týmu se dá leccos vidět. Vůbec se nedaří právě Mahmutovičovi, který za Příbram v sezoně naskočil devětkrát, a dal jenom jeden gól. Pravda, extra důležitý, protože znamenal tu jednu jedinou výhru, kterou Středočeši za deset kol vybojovali.

Vysvětlovat svá špatná vystoupení by vedení mohlo chtít i po záložníkovi Tomáši Pilíkovi. Člen příbramského jádra je jenom mlhou toho hráče, kterým byl dřív. Třeba v posledním zápase v Karviné už seděl mezi náhradníky, na hřiště šel ale po půl hodině.

V závěru pak ve vlastním vápně ztratil balon a následně soupeře sejmul. Penalta, 2:0 pro domácí. Brankář Aleš Hruška dokonce po Pilíkovi hned po jeho faulu zoufale mrsknul míč a bezmocně lomil rukama. Udělal gesto, které současnou Příbram vystihlo do puntíku.

CELÝ SESTŘIH: Karviná - Příbram 2:0. Hosté nadále poslední
Video se připravuje ...

Tři body z prvních deseti kol je čtvrtým nejhorším vstupem do soutěže v historii české ligy. Jenom Dukla, Opava a Blšany sebraly za tohle období míň bodů.

Ani kouč Petr Rada s tím nehnul. Sice pod ním Příbram získala svou jedinou výhru nad Teplicemi, ale zároveň přidal i dalších pět proher. A je to na něj asi moc. Podle informací Sportu už silně uvažoval o tom, že by z klubu, kde celou situaci ještě zhoršují velké ekonomické problémy, odešel.

Co říká na situaci v Příbrami Jaroslav Starka? Další informace čtěte v úterním vydání deníku Sport. Elektronickou verzi včetně archivu novin najdete ZDE »

Zde si vyberte, zda si chcete aktuální či archívní vydáníku Sport přečíst ve vašem počítači, nebo ve smart phonech či tabletech.

Deník Sport v čtečce přímo ve vašem počítači objednávejte zde, nebo přímo na www.isport.cz/epaper >>

Deník Sport v App Storu pro mobily a smart phony se systémem iOS (Apple) stahujte zde >>

Deník Sport v Google play pro mobily a smart phony se systémem Android stahujte zde >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud