Jan Podroužek
18. října 2016 • 05:00

Příbram řeší problémy. Vyhazov pro Mahmutoviče a Radův odchod?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jestli se najde někdo, kdo má nápad, jak vyprostit Příbram z potíží, má otevřené dveře v kanceláři Jaroslava Starky u Litavky. Nebo ať za ním zaletí do španělské Málagy, kde fotbalový šéf momentálně uniká od smutné reality. Podle informací Sportu se něco nabízí. V zoufalém týmu to má nahnuté Aidin Mahmutovič a trenérovi Petru Radovi se prý v klubu přestává líbit.



Třetina ligy je pryč, zelenočerná bárka se začíná potápět víc a víc. A nejspíš dojde i na „muže přes palubu“. Zdroje Sportu hovoří o tom, že jako první může tým opustit útočník Aidin Mahmutovič, který v Příbrami hostuje z mistrovské Viktorie Plzeň.

Z výkonů týmu se dá leccos vidět. Vůbec se nedaří právě Mahmutovičovi, který za Příbram v sezoně naskočil devětkrát, a dal jenom jeden gól. Pravda, extra důležitý, protože znamenal tu jednu jedinou výhru, kterou Středočeši za deset kol vybojovali.

Vysvětlovat svá špatná vystoupení by vedení mohlo chtít i po záložníkovi Tomáši Pilíkovi. Člen příbramského jádra je jenom mlhou toho hráče, kterým byl dřív. Třeba v posledním zápase v Karviné už seděl mezi náhradníky, na hřiště šel ale po půl hodině.

V závěru pak ve vlastním vápně ztratil balon a následně soupeře sejmul. Penalta, 2:0 pro domácí. Brankář Aleš Hruška dokonce po Pilíkovi hned po jeho faulu zoufale mrsknul míč a bezmocně lomil rukama. Udělal gesto, které současnou Příbram vystihlo do puntíku.

CELÝ SESTŘIH: Karviná - Příbram 2:0. Hosté nadále poslední
Video se připravuje ...

Tři body z prvních deseti kol je čtvrtým nejhorším vstupem do soutěže v historii české ligy. Jenom Dukla, Opava a Blšany sebraly za tohle období míň bodů.

Ani kouč Petr Rada s tím nehnul. Sice pod ním Příbram získala svou jedinou výhru nad Teplicemi, ale zároveň přidal i dalších pět proher. A je to na něj asi moc. Podle informací Sportu už silně uvažoval o tom, že by z klubu, kde celou situaci ještě zhoršují velké ekonomické problémy, odešel.

Co říká na situaci v Příbrami Jaroslav Starka? Další informace čtěte v úterním vydání deníku Sport. Elektronickou verzi včetně archivu novin najdete ZDE »

Zde si vyberte, zda si chcete aktuální či archívní vydáníku Sport přečíst ve vašem počítači, nebo ve smart phonech či tabletech.

Deník Sport v čtečce přímo ve vašem počítači objednávejte zde, nebo přímo na www.isport.cz/epaper >>

Deník Sport v App Storu pro mobily a smart phony se systémem iOS (Apple) stahujte zde >>

Deník Sport v Google play pro mobily a smart phony se systémem Android stahujte zde >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud