20. března 2015 • 10:30

Divoká Itálie! Krvavá oslava gólu i nebezpečná omluva fanouškům

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odvetné utkání italských rivalů o postup do čtvrtfinále Evropské ligy mělo jasný průběh. Krizí zmítané AS Řím nestačilo na Fiorentinu. Po domácím výprasku 0:3 se kapitán Francesco Totti a další zkušení hráči museli omlouvat naštvaným fanouškům. Naopak netradiční situaci zažil útočník Fiorentiny Mario Basanta, který si z gólové oslavy odnesl nepříjemné krvavé zranění.



MATCH OVERVIEW LEGACY
19. 3. • 19:00
AS Řím
AS Řím
0:3
ONLINE
19. března
19:00
ACF Fiorentina
ACF Fiorentina
Góly

Domácí:

Hosté: 9. Rodríguez, 18. Alonso, 22. Basanta

Sestavy

Domácí: Skorupski – Torosidis (27. Iturbe), Manolas, Yanga-Mbiwa (58. Astori), Holebas – Pjanić, De Rossi (C), S. Keita (44. Verde) – Florenzi, Gervinho, Ljajić.

Hosté: Neto – Savić (41. Tomović), Rodríguez (C), Basanta – Joaquín, Fernández, Badelj, Valero (C) (79. Aquilani), Alonso – Babacar (63. Vargas), Salah.

Náhradníci

Domácí: De Sanctis, Cole, Astori, Iturbe, Paredes, Totti, Verde

Hosté: Lezzerini, Pasqual, Tomović, Vargas, Aquilani, Iličić, Gómez

Karty

Domácí: Holebas, Ljajić, Ljajić (č)

Hosté: Basanta

Rozhodčí

Cüneyt Çakır – Bahattin Duran, Tarik Ongun (vš. TUR)

Stadion

Olympijský stadion, Řím

Zápas na Olympijském stadionu v Římě měl jasný průběh. Už ve 22. minutě zvyšoval Mario Basanta precizní hlavičkou na 3:0 pro Fiorentinu a bylo hotovo. Na 30letého útočníka spoluhráči naskákali s takovou vervou, až mu přivodili krvavé zranění pod okem.

To ale nic neměnilo na tom, že si hosté ve zbytku utkání vychutnávali hladký postup mezi osm nejlepších celků Evropské ligy.

Naopak velké rozčarování panuje v domácích řadách. AS Řím se v novém roce trápí. V lize ztrácí na vedoucí Juventus propastných 14 bodů, tým se naopak musí strachovat o udržení druhé příčky, kam se tlačí Lazio Řím, případně Neapol, Fiorentina a Sampdoria Janov.

Trpělivost dochází i fanouškům, kteří tým po výprasku v Evropské lize vyprovodili nadávkami a hlasitým pískotem. K domácímu kotli pak napochodovali zklamaní hráči, aby si výtky vyslechly pěkně zblízka.

Kapitán Francesco Totti, brankář Morgan de Sanctis a záložník Danielle de Rossi vedli zbytek týmu a diskutovali s rozvášněnými příznivci. Opakovala se nedávná situace z Dortmundu, kde se po sérii mizerných výsledků hráči také zpovídali svým náročným příznivcům...

VIDEO | Zranění Basanty po třetím gólu Fiorentiny

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud