6. listopadu 2015 • 00:00

Příprava Sparty? Po Plzni veselo nebylo, hráči si vyříkávali chyby

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

V neděli nezvládli ligový superšlágr na hřišti Viktorie Plzeň, kterou neporazili ani v dlouhé početní převaze. Proto na Spartě před důležitým utkáním Evropské ligy proti Schalke (1:1) veselo nebylo. „Neřekl bych, že jsme byli v týdnu nervóznější. Ale zápas v Plzni jsme si vyříkali,“ přiznal záložník Sparty Petr Jiráček.



Po prohře Sparty v Plzni se toho napsalo a namluvilo dost. Generální ředitel letenského klubu Adam Kotalík v rozhovoru pro deník Sport dokonce přiznal, že hráči dostali pokutu. A jen za nespecifikovaných podmínek se jí mohou vyhnout.

„Celý týden tady nebyl veselý. Samozřejmě jsme prohru v Plzni hodnotili, řešili. Přidaly se k tomu zdravotní problémy. Takže po tom těžkém týdnu jsme rádi, jak zápas se Schalke dopadl,“ řekl asistent Zdeňka Ščasného Stanislav Hejkal, který tým při trestu svého kolegy vedl.

Penalta? Costa: Musím se podívat. Hybš: Asi byla
Video se připravuje ...

Že byla příprava na duel se Schalke po hořké porážce netradiční, přiznal i záložník Jiráček. „Sedli jsme si s kluky v kabině a vyříkali jsme si chyby, které jsme udělali. Řekli jsme si, co bychom měli změnit, a myslím, že to tak na hřišti vypadalo,“ tvrdil.

Jiráček kvitoval, že Sparta přidala na nasazení a zdravé agresivitě. „Samozřejmě, takové nasazení a bojovnost musí být v každém zápase. Jenom fotbalovost nestačí, pokud k tomu nepřidáme tuhle nadstavbu, tak nás většinou soupeře přejede,“ uznal sparťanský fotbalista.

„Když budeme hrát s nasazením a chtíčem vyhrát každé utkání, tak si myslím, že to bude dobré,“ dodal na závěr.

Jiráček: Příště už třeba skupinu rozhodneme, záleží na nás
Video se připravuje ...

Brankář David Bičík pomáhá na nohy Petru Jiráčkovi.
Brankář David Bičík pomáhá na nohy Petru Jiráčkovi.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud