29. září 2015 • 22:45

Čechův náhradník udělal šílenou chybu. Ospina dostal gól přímo z rohu!

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Arsenalu Arséne Wenger dal v utkání Ligy mistrů proti Olympiakosu (2:3) šanci druhému brankáři Davidu Ospinovi. Podle francouzského experta si náhradník Petra Čecha minuty na hřišti zaslouží. Jenže kolumbijský gólman se proti řeckému soupeři nepředvedl. Dostal tři góly, u jednoho z nich se navíc dopustil výrazného zaváhání. Arsenal i kvůli němu nečekaně prohrál a výrazně si zkomplikoval cestu za postupem.



Arsenal potřeboval po prohře v Záhřebu doma proti Olympiakosu nutně vyhrát. Jenže zápas se pro něj nevyvíjel dobře. Ve 33. minutě totiž poslal hosty do vedení po signálu z rohového kopu Pardo. S tečovanou střelou k tyči mohl Ospina jen těžko něco dělat.

Londýnský klub stihl vyrovnat, do šaten ale přesto odcházel s jednogólovým mankem. A to vinou právě Čechova náhradníka. Ospina totiž dostal gól přímo z rohu. Centr, který se stáčel do branky, podcenil a pouze vyrazil před sebe. Ovšem bohužel pro Arsenal za vlastní brankovou čáru.

VIDEO | David Ospina dostal gól přímo z rohu

Brankový rozhodčí neváhal a hlavnímu naznačil, že by měl odpískat gól. Tak se také stalo a Ospina se mohl pouze nevěřícně zadívat do nebes. Stejně jako fanoušci Arsenalu. Branka Olympiakosu nakonec byla Ospinovi připsána jako vlastní.

Ve druhém poločase se každopádně Arsenal dostal do velkého tlaku a dokázal vyrovnat, když se trefil Alexis Sánchez. Jenže bláznivý večer nekončil. O pouhé dvě minuty později už domácí favorit zase prohrával, Ospinu překonal Finnbogason.

Arsenal už vyrovnat nedokázal a s Olympiakosem tak na domácí půdě naprosto nečekaně prohrál 2:3. I kvůli hrubce Davida Ospiny je po dvou zápasech v Lize mistrů bez bodu a bude mít co dělat, aby dokázal ze skupiny postoupit.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud