16. listopadu 2011 • 04:17

VIDEO: Slavící fotbalisté běhali po Ruzyni v trenýrkách. A zpívali

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
64
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Euforická nálada. Hrající píseň Karla Gotta. Ale také potrhané obleky a Milan Baroš v černých tangách. To byl návrat hrdinů z Černé Hory, kteří slavili postup na mistrovství Evropy. Ano, v samé radosti si navzájem rozpárali obleky. A nejhůř dopadli Milan Baroš s Tomášem Pekhartem. Ruzyní museli po půl třetí v noci prosvištět dokonce v trenýrkách!



Fotbalisté přiletěli po půl třetí v noci.
Video se připravuje ...

Vítězství 1:0 v Podgorici odstartovalo velké oslavy českých fotbalistů, které neustaly do středečního rána. Ty prvotní propukly už na hřišti. Vzduchem létal trenér Michal Bílek. Pokračovalo se v kabině i na cestě na letiště.

Hráči před odletem poskakovali, zpívali. Třeba písničku "We Are the Champions" od Queen. Zkrátka, užívali si slastný pocit z postupu. Ale až teprve v letadle se dokázali pořádně odvázat. A to tak, že se sápali po svých spoluhráčích a trhali si navzájem obleky.

Například Petr Čech vyvázl ještě poměrně dobře, rozpáranou měl pouze jednu nohavici. Zato Tomáš Pekhart musel zbytek cesty „protrpět“ v bílých trenýrkách. A nejinak tomu bylo u Milana Baroše, který se na letišti předvedl v nejodvážnějším modelu, protože pod roztrhaným oblekem odhalil černá tanga.

Ale nemyslete si, že by jim to nějak vadilo. Naopak! O to větší radost měli. „Tohle jsou chvíle, které neprožíváte často,“ říkal Tomáš Rosický po zápase. Naprosto přesně vystihl radostné pocity všech svých spoluhráčů.

Do toho fotbalisté tančili a pozpěvovali si. Roli hlavního diskžokeje převzal masér a známý vtipálek Eduard Poustka. Na Ruzyni mu před třetí hodinou ranní vyhrával song od Karla Gotta „C'est la vie“. A společně s Janem Rezkem si střihli duet. Text uměli z paměti.

Přistavený autobus poté fotbalisty odvezl do hotelu, kde však oslavy rozhodně nekončily...

Fotbalisté přiletěli po půl třetí v noci.
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
64

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud