Stanislav Hrabě
21. července 2014 • 05:00

Slavia loví posily! Z Budějovic chce gólového obránce Machovce

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Naději i rozpaky. Takové pocity přinesla pražské Slavii ligová generálka proti druholigové Sigmě Olomouc (1:1). Mužstvo si vytvořilo dost šancí na to, aby vyhrálo, na druhé straně remíza varuje. „Tvoříme mužstvo, to si sedá, děláme to za pochodu,“ přiznal trenér Miroslav Beránek. „Ještě není hotové, nějací hráči přijdou,“ slíbil. Mezi vytipovanými je i slovenský obránce Jaroslav Machovec, jemuž se v minulé druholigové sezoně střelecky dařilo v Českých Budějovicích.



„Chceme posilnění kádru, ne jeho doplnění,“ naznačil záměry slávistického týmu při shánění nových tváří trenér Miroslav Beránek. Při převzetí mužstva prohlásil, že by chtěl posilu do každé řady. Přišli stopeři Martin Latka a Jiří Bílek, ofenzivní záložník Jakub Petr, koncový útočník Bekim Balaj.

Nyní má Slavia políčeno i na Jaroslava Machovce. Slovenský legionář měl značný podíl na návratu Českých Budějovic mezi elitu. Ač obránce, nastřílel v uplynulé sezoně jedenáct gólů, v závěrečném střetnutí proti MAS Táborsko (6:0), které rozhodovalo přímo o postupujícím, se trefil dokonce třikrát.

„Machovec je jedním z hráčů, o nichž šla řeč, když jsme probírali, které posily by typově zapadly do mužstva,“ přiznal zájem Jiří Vrba, ředitel oddělení komunikace pražského klubu. „Ovšem dokud nebude nic jasného, nebudeme nic detailněji komentovat,“ dodal.

Útočník Slavie Bekim Balaj vstřelil v utkání s Českými Budějovicemi dva góly
Útočník Slavie Bekim Balaj vstřelil v utkání s Českými Budějovicemi dva góly

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud