26. ledna 2015 • 18:40

Slávisté dostanou osekanou výplatu. Pokuta pro mužstvo jde do milionů!

Autor: sh
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vánoční pohoda zůstala nenarušena, lednová výplata bude však hodně ztenčená. Slávisté za nesplněný podzimní náběr bodů dostali od vedení klubu slibovanou pokutu. A je hodně mastná. „Jde do milionů korun,“ dokládá ředitel oddělení komunikace Jiří Vrba. „Je to ovšem suma rozdělená na celý hráčský kádr a realizační tým,“ upřesňuje.



Série pěti porážek od 6. do 10. kola vyvolala v Edenu velké rozladění a přišel motivační podnět - ve zbylých šesti podzimních duelech získat devět bodů, nebo přijde finanční sankce. Slávisté sice ani jednou neprohráli (pět remíz, jedno vítězství), ale o jediný bod zadání nenaplnili.

Výhrůžka se proměnila v čin, i když s určitým časovým zpožděním. „Vedení nechtělo hráčům narušovat vánoční pohodu, postih se promítl v lednové výplatě,“ vysvětluje Vrba. „Přesné částky uvádět nebudeme,“ neodtajňuje je Vrba.

Ze sankcí nebyl vyjmut ani realizační tým, přičemž trenér Miroslav Beránek v konci podzimu prohlašoval, že jeho pokuta bude nejvyšší a sám se o ni přihlásí. „Když to řekl, tak to určitě platí,“ nevyvrací jeho slova Vrba.

Trenér Slavie Beránek: Pokud Švec přijde, někdo jiný odejde
Video se připravuje ...

Lukáš Fialka v přípravném zápase Slavie
Lukáš Fialka v přípravném zápase Slavie

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud