1. března 2015 • 00:05

Parádní kličky Baníku i Sparty. Co ukázali Kukec a Matějovský?

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejen Barošův a Kadlecův gól, či zahozená penalta od Davida Lafaty. Při ligovém šlágru, ve kterém fotbalisté Sparty překvapivě remizovali na hřišti Baníku Ostrava 1:1, se bylo na co dívat i při situacích, které neměly přímý vliv na výsledek. Podívejte se, jaké parádičky předvedli borci na obou stranách.



Matějovského klička

První parádu odpoledne ukázal už na konci úvodní dvacetiminutovky Marek Matějovský. Jeden z nejzkušenějších hráčů Sparty se blýsknul průnikem po straně, při kterém se na začátku elegantně obtočil také kolem kapitána Baníku Milana Baroše , ale jeho nadějný průnik spoluhráči dál nezužitkovali. A dobrou náladu neměl po konci utkání ani sparťanský záložník. Nejen kvůli konečnému výsledku. V závěru dostal čtvrtou žlutou kartu v sezoně a přijde v příštím kole o pražské derby s Duklou.

VIDEO: Pojď sem, kam jdeš! Parádní klička Matějovského proti Baníku
Video se připravuje ...

Kukecova dvojitá patička

Chorvatský záložník Baníku už několikrát v minulosti ukázal, že se nebojí na trávníku předvést vybrané finesy. Třeba jako na podzim v Plzni, kdy zamotal hlavu Tomáši Hořavovi. Tentokrát si „vybral“ pro další vybraný kousek v 63. minutě Maria Holka . Patičkou obránci Sparty prostrčil míč mezi nohama, ale parádní trik s dvojitou patičkou nakonec skončil bez efektu. Balon totiž Kukecovi utekl do zámezí.

Ostrava - Sparta: Klička Davora Kukece
Video se připravuje ...

Trik jako od Ronalda! Kukec z Baníku vyšachoval plzeňského Hořavu
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Ostrava - Sparta 1:1
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud