30. prosince 2015 • 16:49

Slavia koupila talenty. Přichází Linhart i objev Barák z Příbrami

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavia posiluje i myslí na budoucnost. Dnes potvrdila příchod dvou talentovaných hráčů. Z Příbrami do Edenu míří podzimní objev Antonín Barák, z druholigových Českých Budějovic pak přestupuje jednadvacetiletý útočník Zdeněk Linhart.



Pro oba je změna dresu výrazným skokem. Jednadvacetiletý ofenzivně laděný záložník Barák patří k produktům úspěšné mládeže Příbrami. V lize začal dostávat šanci na podzim, po zranění Jana Rezka se dokonce usídlil v základní sestavě na podhrotové pozici a blýskl se třemi vstřelenými góly. Nyní se pokusí na své výkony navázat ve Slavii.

 „Jsem moc šťastný, že se to povedlo a těším se na to. Slavia je velký klub a má ty nejvyšší ambice, což mě velmi lákalo,“ přiznal Barák na oficiálních stránkách klubu.

S velkými očekáváními mění dres také stejně starý Linhart, který už v nejvyšší soutěži už ale debutoval v roce 2011 a stihl před sestupem odehrát 38 utkání a vstřelit dva góly. Nastupovat může na hrotu či z kraje zálohy.

„Těším se moc, je to pro mě velká výzva a také šance se někam v kariéře zase posunout. Přicházím s tím, že dostanu šanci ukázat se v přípravě a uvidí se, co bude dál,“ naplánoval si.

"Jsou to mladí talentovaní hráči, kteří patří do kádru reprezentační jednadvacítky. Přesně takové příchody mladých nadějí jsme si naplánovali. Jedná se o další rozvoj našeho klubu,“ těší generálního ředitele Slavie Davida Trundu příchody dvou nových posil.

Slavia - Příbram: Barákova paráda, klička a střela. Berkovec zasáhl
Video se připravuje ...

Příbram - Brno: Gól Antonína Baráka na 1:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud