9. srpna 2015 • 14:18

Mourinho seřval krásnou doktorku: Je naivní, ohrozila nám výsledek

Autor: pro
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle se úplně nečekalo. Fotbalisté Chelsea hned v prvním kole Premier League ztratili, když remizovali 2:2 se Swansea. V závěru zápasu navíc ležel na hřišti Eden Hazard. S pomocí přispěchala týmová lékařka Eva Carneiro. Pro to ale neměl pochopení trenér obhájců titulu José Mourinho. „To bylo hodně naivní, Eden byl jen unavený. V tu chvíli jsme hráli v devíti," zlobil se na krásnou doktorku kouč Chelsea.



V 52. minutě totiž dostal červenou kartu brankář Thibaut Courtois, Chelsea se chtěla i v deseti nadechnout k závěrečnému tlaku a zápas zvrátit na svou stranu. To se ale nedařilo i kvůli tomu, že Hazard ležel v závěru utkání na hřišti.

Proto k němu přispěchala lékařka Chelsea. Jenže právě proto musel pak Hazard opustit hřiště. V tu chvíli hráli tedy domácí v devíti. A zápas skončil 2:2.

2399857:gallery:true:true

Na tiskové konferenci po zápase si Carneiro vyslechla od Mourinha kritiku. „Nebyl jsem spokojený s prací mého lékařského týmu. Ať jste kluk, lékař nebo sekretářka, musíte mít na lavičce cit pro hru," začal domácí kouč.

„Když jdete na hřiště, musíte mít jistotu, že je hráč vážně zraněn. Byl jsem si jistý, že tam není problém. Bylo vidět i z lavičky, že Hazard byl jen unavený. Ale naše lékařka byla naivní a v tu chvíli jsme museli hrát v osmi hráčích v poli. Naděje na závěrečnou šanci byla fuč," mračil se Mourinho.

VIDEO: Mourinho se zlobil na klubovou lékařku

Kdo je vůbec půvabná Eva Carneiro, o které Mourinho hovořil? Narodila se v Gibraltaru španělskému otci a anglické matce. Lékařství vystudovala v Austrálii. 41letá doktorka se zamilovala do fotbalu během MS v roce 1998, když sledovala technické Brazilce. V roce 2009 se připojila k rezervnímu týmu Chelsea, k áčku ji dosadil o dva roky později kouč André Villas-Boas. 

Zápas se Swansea dochytal v brance Chelsea náhradník Begovič, belgická jednička Courtois byl totiž vyloučený.
Zápas se Swansea dochytal v brance Chelsea náhradník Begovič, belgická jednička Courtois byl totiž vyloučený.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud