1. března 2017 • 11:14

Šok v Chelsea, Conte chce pryč! Už se dohodl s Interem, tvrdí v Itálii

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Navzdory tomu, že vede Chelsea teprve od loňského léta a s desetibodovým náskokem s ní vede tabulku Premier League, možná italský kouč Antonio Conte v létě Londýn opustí. Podle listu Tuttosport se bývalý trenér Juventusu či italské fotbalové reprezentace dohodl na smlouvě s Interem Milán, jehož čínští majitelé mu nabízejí plat 15 milionů eur (405 milionů korun) za sezonu.



Sedmačtyřicetiletý Conte by měl v Interu podepsat čtyřletý kontrakt. Přestavitelům Suning Group prý kývl poté, co zvýšili svou původní nabídku 11 milionů eur ročně. Vlastníky milánského velkoklubu po dohodě s Contem čeká jednání s majitelem Chelsea Romanem Abramovičem o vyvázání kouče z kontraktu, který má podepsaný do roku 2019.

Bývalý spoluhráč Pavla Nedvěda z Juvetusu Conte sice vede Chelsea za titulem, podle italských médií však není na Stamford Bridge spokojený. Údajně nevychází dobře s Abramovičem, s nímž má spory ohledně výdajů na nové hráče a jenž mu neumožnil vzít si šest asistentů, které požadoval, ale jen tři. Contemu se navíc v Londýně stýská po rodině, jež zůstala v Itálii.

Inter trénuje Stefano Pioli, který převzal trápící se tým loni v listopadu po Franku De Boerovi. Aktuálně jsou "Nerazzurri" v tabulce Serie A na šestém místě.

SESTŘIH Premier League: Chelsea - Swansea 3:1. Domácí dál kráčí za titulem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud