28. března 2017 • 21:31

Schick do Anglie? Bude se jednat, píší v Itálii. Nesmysl, říká Paska

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velký přestup na obzoru? Italská média informují o tom, že agent českého útočníka Patrika Schicka Pavel Paska se má ve středu setkat se zástupci Arsenalu a Tottenhamu. Zástupce českého reprezentanta ale pro iSport.cz jednání razantně vyvrátil.



O autora sedmi ligových zásahů z této sezony Serie A se usilovně zajímal Inter Milán, spekulovalo se o tom, že Schicka koupí a ještě sezonu jej nechá v Sampdorii na hostování. Vloží se do hry další dva giganti, Arsenal a Tottenham?

Novinář Gianluca Di Marzio ze Sky Sport Italia informoval o tom, že Schickův agent Pavel Paska se má ve středu sejít se zástupci dvou londýnských celků. Hovoří i o konkrétní nabídce 20 milionů eur (zhruba 540 milionů korun), kterou má nabízet Tottenham.

Paska ale v telefonátu pro iSport.cz vyvrátil, že by jakákoli jednání byla na pořadu dne. „V žádném případě. Patrik Schick zůstává hráčem Sampdorie, co se píše v Itálii je absolutní nesmysl,“ řekl jasně.

Schick získal cenu Talent roku: Začátky v Itálii byly těžké
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud