15. listopadu 2015 • 11:37

Hvězdy PSG se bojí: Nejradši bychom se do Paříže už nevrátili

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Teroristické útoky v Paříži hodně prožíval, i když se zrovna kvůli reprezentačním povinnostem nacházel na druhém konci světa. Obránce PSG David Luiz otevřeně promluvil, jaké pocity se mu nyní honí v hlavě. Brazilská hvězda přiznala, že kdyby mu v tom nebránila platná smlouva, do francouzské metropole by se už zpátky nevrátil. Není jedinou fotbalovu hvězdou, která podobně přemýšlí.



V šlágru jihoamerické kvalifikace o MS 2018 proti Argentině (1:1) dostal vůbec první červenou kartu v životě. David Luiz byl ale myšlenkami stejně jinde. Střelba, desítky mrtvých, exploze u stadionu. Hrozivé zprávy z města, kde hraje za Paris St. Germain, ho rozrušily.

„Mám tam přítelkyni, část rodiny a přátele. Jsou všichni velmi smutní a vystrašení. Vlastně nevím, co budu dělat a jestli se tam vrátím,“ zamyslel se po zápase. Hned však tušil, že se cestě zpátky jen těžko vyhne. „Hrát za PSG je moje práce, ale kdyby záleželo jen na mě, už bych se nevrátil,“ prohlásil Luiz.

Do PSG přestoupil v červnu 2014 z Chelsea za 50 milionů liber, což z něj udělalo nejdražšího obránce ve fotbalové historii. S nejúspěšnějším francouzským klubem tehdy podepsal Luiz smlouvu na pět let, zbývá mu z ní tak ještě tři a půl roku.

V pochybnostech, zda v PSG dál po posledních událostech působit, není však sám. Podobně se vyjádřil i uruguayský útočník Edison Cavani. „Slyšel, co říkal David Luiz a Edison by se nejradši nevrátil také,“ prozradil jeho spoluhráč v národním týmu Alvaro Gonzalez. Cavani je přitom zmiňovaný jako jeden z přestupových terčů pro londýnský Arsenal.

Fanoušci museli na hřišti čekat na začátek evakuace
Fanoušci museli na hřišti čekat na začátek evakuace

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

26. kolo
Články odjinud


Články odjinud