21. září 2017 • 21:02

Schickovo zranění potvrzené. Mimo bude dva týdny, přijde i o AC Milán

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český útočník Patrik Schick si bude muset na další zápas za AS Řím počkat minimálně ještě dva týdny. AS na svém oficiálním webu oznámilo, že vyšetření 21letého útočníka odhalilo svalové zranění lehčího rázu a doba rekonvalescence bude 15 dní. Schick tak zřejmě přijde o zápasy s Udinese, Karabachem a AC Milán. Otazníky visí i nad jeho případnou nominací do národního týmu, který čekají zápasy se San Marinem a Azerbajdžánem.



Schick, jenž do Říma zamířil z Janova, odehrál zatím pouze 15 minut v utkání s Veronou na pravém křídle. Na tréninku si však poranil sval a nezasáhl ani do středečního duelu proti nováčkovi Benevento. Nyní jej čeká dvoutýdenní pauza.

Bývalý hráč Sparty a Bohemians 1905 měl v létě z Janova původně namířeno do Juventusu, neprošel však lékařskou prohlídkou a z transferu na poslední chvíli sešlo.

Schick pak vynechal letní přípravu a léčil se, vstup do nové sezony mu ale komplikují svalové problémy. Kvůli zranění stehenního svalu přišel o start v Lize mistrů proti Atléticu Madrid.

Patrik Schick na tréninku AS Řím
Patrik Schick na tréninku AS Řím

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud