10. října 2014 • 18:11

Z Chelsea do Itálie? Kolem brankáře Čecha krouží AS Řím

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Od ledna by z Petra Čecha zase mohla být gólmanská jednička, jen v jiném klubu. Současnou dvojku Chelsea chce už v zimním přestupním termínu koupit AS Řím, kam by následoval bývalého spoluhráče Ashleyho Colea.



Petr ČechFoto profimedia.cz
Vedení AS Řím podle listu Il Tempo probíralo případný transfer Petra Čecha v posledních několika týdnech. Údajně rozhodlo o tom, že se ho pokusí koupit už v lednu, kdy se otevře přestupové okno.

Italský klub totiž přišel o dosavadní jedničku Morgana De Sanctise, jehož trápí zranění. Navíc vzhledem k pokročilému věku (v březnu mu bude 38 let) se spekuluje, zda v létě neukončí kariéru. Dvojka Lukasz Skorupski je podle Italů zase až příliš nezkušený na to, aby zvládl dochytat případně celou sezonu.

AS Řím si od Čecha slibuje, že vnese mezi tři tyče nejen zkušenosti, ale i kvalitní brankářské schopnosti a jistotu pro domácí soutěž i Ligu mistrů. Českého gólmana by mohl lákat fakt, že by měl garantované místo v základní sestavě.

V Chelsea o tohle výsadní postavení přišel na začátku letošního ročníku a momentálně kryje záda talentovanému Belgičanovi Thibautu Courtoisovi. Po příjezdu na reprezentační sraz před pár dny připustil, že „pokud se jeho pozice v londýnském klubu nezmění, bude ji v zimě řešit“.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud