8. března 2017 • 22:12

Schick pod dozorem! V sobotu na něj přijedou skauti Dortmundu a Chelsea

Autor: md
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zájem o české zboží na Apeninském poloostrově sílí! Skauti lídra anglické ligy Chelsea a německého velkoklubu Borussie Dortmund pojedou o víkendu do Janova, kde budou sledovat derby mezi místním CFC a Sampdorií. Důvod? Český útočný klenot Patrik Schick!



Český reprezentační útočník Patrik Schick teprve v loni létě opustil pražskou Spartou, ale už nyní poutá svými výkony v dresu Sampdorie Janov pozornost nejlepších klubů Evropy.

Portál Sky Italia ve středu dokonce přinesl informaci, že skauti Chelsea a Dortmundu vyrazí o víkendu do Itálie, aby si 21letého střelce prohlédli osobně. Dalším objektem jejich zájmu by měl být Giovanni Simeone, syn kouče Atlétika Madrid.

Naposledy se o zájmu o českého fotbalistu hovořilo na konci ledna, kdy italský deník Corriere dello Sport informoval o tom, že čtveřice AC Milán, AS Řím, Inter a Fiorentina nabídla v den uzavření lednových přestupů za Schicka 15 milionů eur (405 milionů korun).

Patrik Schick přesnou střelou poslal Sampdorii do vedení, jeho tým nakonec vyhrál 3:1
Patrik Schick přesnou střelou poslal Sampdorii do vedení, jeho tým nakonec vyhrál 3:1

„Nabídky na Patrika jsou. A to nejenom z Itálie, jedná se i o jeden zajímavý klub z Francie,“ prozradil tehdy Sportu hráčův agent Pavel Paska.

Zároveň však dodal, že o přestupu nechce vedení klubu ani slyšet. „Za tyto peníze ho nechtějí uvolnit. A pokud mám mluvit za sebe, nepřeju si to ani já, protože Patrikův fotbalový vývoj není uzavřený. V tuto chvíli by mu změna mohla uškodit,“ vysvětlil Paska.

Schick se v aktuální sezóně prosadil celkem devětkrát, naposledy o víkendu proti českému kouči Pescary Zdeňku Zemanovi, i když většinou do zápasů naskakuje z lavičky.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud