Pavel Hartman
12. ledna 2010 • 05:00

Beckham & Ronaldinho: Vzpoura v Miláně!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

EUROFOTBAL - První byl v září loňského roku na odpis. Druhý fotbalově skomíral v Americe a věděl, že pokud nezmění vzduch, na mistrovství světa letos nepojede. Teď se jejich cesty opět spojily. Ronaldo De Assis Moreira, nebo-li Ronaldinho a David Beckham táhnou AC Milán i sebe vzhůru. V neděli pomohli mužstvu sestřelit v hitu Serie A Juventus 3:0 na jeho hřišti!



Stadio Olympico se topilo v hustém dýmu. Naštvaní fanoušci Juventusu totiž po druhém gólu v domácí síti zapálily noviny i pár sedaček.

V tom z kouře, který se dal krájet, vystoupily dvě postavy. David Beckham z pravé strany zatočil do šestnáctky svůj pověstný „rohlík“, tedy centr do „zóny smrti“ mezi penaltou a hranicí malého pokutového území. Míč prošel až k Ronaldinhovi. Ten si balon hrudí sklepl na zem a druhým dotykem ho poslal do brány.

Tři nula pro hosty. Konec. Nebo vlastně začátek obnovy starých dobrých časů?

„Ronaldinhův výkon? Přinesl vzpomínky na minulost,“ usmíval se po utkání Adriano Galliani, generální manažer AC Milán.

Ach ty zlobivé trenky, jakoby si v duchu říkal Beckham.
Ach ty zlobivé trenky, jakoby si v duchu říkal Beckham.

Web anglického listu Daily Mail zase přispěchal s titulkem: „Jsem připraven, Fab!“ Jako vzkaz od Beckhama pro Fabia Capella, italského Napoleona v čele anglické reprezentace.

Velké marketingové značky se zkrátka opět hlásí o slovo. Nikoli prostřednictvím reklamních kampaní, ale činy na hřišti. Ronaldinho dokonce hned dvěma trefami ve šlágru kola.

Brazilci Ronaldinho (AC Milán) a Kaká (Real Madrid) se zdraví po utkání Ligy mistrů.Foto ČTK/AP

„Dáte-li góly, je to fantastické,“ soukal ze sebe do televizních kamer Ronaldinho. „Ale mým jediným cílem jsou vítězství AC,“ dodával způsobně.

Beckham své poselství adresoval už po prvním zápase po návratu do Milána z Los Angeles. Po demolici FC Janov 5:2 přihlásil tým do boje o scudetto. „Inter má velké mužstvo, s velkým manažerem, s velkými hráči, ale uvidíme,“ pravil.

Více čtěte v úterní příloze denísku Sport - EUROFOTBAL

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud