2. listopadu 2008 • 20:10

Zápotočný a Sivok přišli o první místo

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalistům Besiktase Istanbul nevyšel zápas 9. kola turecké ligy a na hřišti Kayserisporu prohráli 0:1. O jedinou branku se pět minut před koncem postaral Turgay.



Besiktas, v jehož sestavě odehráli celé utkání čeští fotbalisté Tomáš Zápotočný a Tomáš Sivok, přišel o vedení v tabulce a propadl se až na čtvrté místo.

V dresu Sivassporu zazářil útočník Yildiz, který třemi góly zařídil výhru 3:1 nad Denizlisporem. Za hosty v závěru snížil slovenský útočník Ivan Lietava.

Fotbalisté Galatasaraye sice své utkání proti Gaziantepsporu vyhráli jasně 3:1, český útočník Milan Baroš se však gólově neprosadil. Připsal si alespoň asistenci u druhé branky zápasu v podání Lincolna.

O další dva zásahy domácích se postarali Kewell a Arda. Galatasaray je tak v tabulce na pátém místě s tříbodovou ztrátou na vedoucí Trabzonspor.

Výsledky - 9. kolo:
Bursaspor - Ankaraspor 0:1, Galatasaray - Gaziantepspor 3:1, Genclerbirligi - Antalyaspor 1:2, Kayserispor - Besiktas 1:0, Kocaelispor - Ankaragücü 1:1, Sivasspor - Denizlispor 3:1.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud