4. prosince 2016 • 04:50

Jak Barcelona přišla o výhru: Neymar a Messi selhali, Arda naštval kouče

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na Camp Nou už se začínalo slavit. Domácí Barcelona totiž vedla v El Clásiku nad Realem Madrid 1:0 a zdálo se, že má vše ve svých rukou. Jenže „bílý balet“ má Sergia Ramose, který v 90. minutě vyrovnal. Fotbalisté katalánského týmu ale dobře věděli, že si za ztrátu dvou bodů mohli sami. Ve velkých šancích totiž selhali Neymar i Lionel Messi. Domácí hráči navíc nesplnili základní pokyn trenéra Luise Enriqueho...



První poločase El Clásika byl vyrovnaný, o trochu více ze hry měl hostující Real. Velké šance ale fanoušci neviděli. Podobně se pokračovalo i ve druhé půli. Ovšem gól Luise Suáreze hlavou po přímém kopu Neymara vše změnil.

Barcelona - Real Madrid: Je to tady! Kanonýr Luis Suárez poslal domácí do vedení 1:0
Video se připravuje ...

Hra se hodně otevřela a najednou bylo šancí dost. Hlavně na domácí straně. Barcelona totiž začala Real přehrávat a navíc mohla hrozit z rychlých brejků. Po jednom takovém se skvěle uvolnil Neymar a ocitl se sám před brankářem Navasem.

Jenže Brazilec selhal, míč z jeho kopaček směřoval nad. Neymar se okamžitě chytil za hlavu a s ním jeho spoluhráči, trenér Enrique i fanoušci. Tohle by se mělo dávat. To věděli všichni. Zápas ale pokračoval za stavu 1:0.

Barcelona - Real Madrid: Tutovka! Neymar byl sám před Navasem, ale branku přepálil
Video se připravuje ...

A selhání svého spoluhráče nenapravil ani sám Lionel Messi. Ten dostal perfektní kolmou přihrávku od Andrése Iniesty a postupoval sám na Navase. Jenže Argentinec stejně jako jeho brazilský kolega vůbec netrefil branku.

Barcelona - Real Madrid: Geniální přihrávka Iniesty, hvězdný Messi ale tutovku spálil!
Video se připravuje ...

A tak přišel trest. Arda Turan fauloval, Luka Modrič rozehrál výborně standardní situaci a kapitán Realu Sergio Ramos hlavou vyrovnal. V poslední minutě. „Přitom jsem jasně říkal, že hlavně nesmíme faulovat, zvlášť když bude Real dotahovat,“ čertil se Enrique.

Barcelona - Real Madrid: Rána pro domácí! Kapitán hostů Sergio Ramos hlavou vyrovnal
Video se připravuje ...

Přesto mohla ještě Barcelona rozhodnout. V 93. minutě rozehrávala standardní situaci, brankář Realu Navas míč vyrazil a domácí Sergi Roberto ho pohotově hlavou přehodil. Jenže na čáře byl pohotový Casemiro a míč vyhlavičkoval.

Barcelona - Real Madrid: To je drama! Domácí mohli rozhodnout, Casemiro zachránil Real na brankové čáře
Video se připravuje ...

„Zasloužili jsme si vyhrát, vytvořili jsme si hodně šancí. Nyní se musíme ještě zlepšit. Šestibodová ztráta na čelo není něco, co bychom chtěli, ale musíme makat dál,“ hodnotil domácí Enrique.

To hostující trenér Zinedine Zidane byl spokojenější. I když odmítl, že by pro něj byl bod tentokrát vítězstvím. „Pořád to nejsou tři body,“ tvrdil. „Ale musím uznat, že je to pro nás dobrý bod. Nevěřím ale, že to Barcelonu zlomí,“ dodal Francouz.

Sestřih La Ligy: Barcelona - Real Madrid 1:1. Ramos vyrovnal v poslední minutě
Video se připravuje ...

Bílá radost. Real Madrid vyrovnal skóre šlágru španělské ligy v Barceloně v poslední minutě. Zápas skončil nerozhodně 1:1.
Bílá radost. Real Madrid vyrovnal skóre šlágru španělské ligy v Barceloně v poslední minutě. Zápas skončil nerozhodně 1:1.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud