12. prosince 2014 • 09:26

Hašek našel nové trenérské angažmá. Povede tým v Emirátech

Autor: jon, kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ivan Hašek po půlroční pauze našel nové zaměstnání. Někdejší kouč Sparty a české reprezentace bude podle informací iSport.cz trénovat tým ze Spojených arabských emirátů SC Fujairah. 51letý kouč naposledy v létě vedl katarský klub Katar SC, odkud byl po dvou neúspěšných zápasech odvolán.



Informace iSport.cz potvrzuje i server thenational.ae. Ten uvádí, že Hašek byl jmenován trenérem SC Fujairah už ve čtvrtek poté, co klub ukončil spolupráci s Abdulwahabem Abdulqadirem.

Vedení se pro změnu šéfa lavičky rozhodlo po úterní ligové porážce 0:3 s Al Shababem. Hašek by měl mužstvo poprvé vést už v neděli proti Al Waslu, v probíhající sezoně se stane už třetím trenérem týmu.

Fujairah se po deseti odehraných utkáních nachází v ligové tabulce na 12. místě, na kontě má devět bodů. Před Haškem tým vedl bosenský Džemal Hadziabdič, toho vedení odvolalo před sezonou. U týmu nevydržel ani Abdulqadir, kterého nyní vystřídal Hašek.

Ivan Hašek v Emirátech povede třetí klub. V roce 2005 trénoval Al Wasl, od let 2007 do 2009 Al Ahlí, podruhé u stejného týmu působil v roce 2011. Naposledy vedl letos v létě Qatar Sport, kde byl odvolán už po dvou neúspěšných zápasech.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud