29. prosince 2012 • 17:14

VIDEO: Za simulaci karta! Bale se brání: Byl to jasný faul

Autor: spo, pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Záložník Tottenhamu Gareth Bale předvedl další ukázkové divadlo. Alespoň podle sudího Martina Atkinsona, který mu za jeho pád v šestnáctce soupeře udělil žlutou kartu. Velšskému fotbalistovi v zápase se Sunderlandem jasně vzkázal: "Tady simulovat nebudeš!"



Gareth Bale se dalšímu nařčení ze simulace brání zuby nehty. Po utkání se Sunderlandem, který Tottenham zvládl vítězně 2:1, prohlásil, že ke kontaktu s protihráčem došlo. A měla se pískat penalta.

"Je to už potřetí v sezoně, co jsem byl faulován a neoprávněně potrestán žlutou kartou. A neudělám s tím nic," krčil rameny Bale, po kterém už dlouho prahne Real Madrid. "Byl to jasný faul, ale vím to asi jen já."

V příštím zápase s Readingem si musí odsedět jednozápasový trest za pět žlutých karet. Stejně tak musí skousnout fakt, že jej mnoho lidí znovu označí za simulanta.

"Oni si to myslí, i když do mě soupeř vrazí. Ale co chcete, abych udělal? Mám jít a praštit hlavou o zem?" pronesl vztekle.

VIDEO | Posuďte sami, zda Bale simuloval

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud