4. ledna 2013 • 13:33

Záložník Cole se po deseti letech vrací zpět do West Hamu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Anglický fotbalista Joe Cole se po deseti letech vrací do West Hamu. Jednatřicetiletý záložník ukončil nepovedené angažmá v Liverpoolu a se svým mateřským klubem podepsal smlouvu na rok a půl.



"Pro mě je to skvělý přestup. Vracím se na místa, kde jsem se naučil hrát fotbal, a jsem rád, že jsem tady dostal další šanci," uvedl Cole na webu londýnského klubu.

Šestapadesátinásobný anglický reprezentant prošel mládežnickou akademií West Hamu a v prvním týmu debutoval jako sedmnáctiletý v roce 1999. O čtyři roky později přestoupil do Chelsea, s kterou mimo jiné třikrát vyhrál Premier League.

V roce 2010 Cole odešel do Liverpoolu, kde se ale neprosadil a minulou sezonu strávil na hostování ve francouzském Lille. Londýnský rodák si může obnovenou premiéru za "kladiváře" odbýt v sobotním zápase Anglického poháru proti Manchesteru United.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud