26. května 2007 • 00:00

Kouč Deschamps prý podal v Juventusu rezignaci

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér fotbalistů Juventusu Didier Deschamps se prý rozhodl rezignovat necelý týden poté, co dovedl turínský klub s českým záložníkem Pavlem Nedvědem k návratu do nejvyšší italské soutěže.



Trenér fotbalistů Juventusu Didier Deschamps se prý rozhodl rezignovat necelý týden poté, co dovedl turínský klub s českým záložníkem Pavlem Nedvědem k návratu do nejvyšší italské soutěže. Uvedla to dnes italská televize Sky TG24, oficiálně informaci nikdo nepotvrdil. Juventus, který se ocitl ve druhé lize po loňské korupční aféře a navíc byl potrestán odpočtem devíti bodů, čekají v závěru soutěže ještě tři zápasy. O možném odchodu francouzského kouče se spekulovalo delší dobu, protože Deschamps se údajně nemohl shodnout se sportovním ředitelem klubu Alessiem Sekem na přestupové politice. Podle Sky TG24 podal Deschamps na schůzce s generálním manažerem Jeanem Claudem Blankem rezignaci, která byla přijata. Kapitán mistrů světa z roku 1998, jenž v Juventusu vystřídal loni v létě Fabia Capella, by podle francouzských médií mohl nahradit v Lyonu Gérarda Houlliera, který odstoupil v pátek.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud