7. června 2015 • 22:53

Slavnostní průvod Barcy: Neymar tančil, Messi se cpal hamburgrem

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyhráli španělskou ligu, španělský pohár a do třetice přidali v sobotu po výhře nad Juventusem (3:1) triumf v Lize mistrů. Fotbalisté Barcelony mají co oslavovat. V neděli, když se vrátili z Berlína domů, je čekal slavnostní průvod městem zakončený na stadionu. Fanoušci jásali, hráči slavili. Neymar dokonce předváděl různé taneční kreace. Později se trio MSN (Messi, Suárez, Neymar) v autobuse cpalo hamburgery.



Jsou mistři, a to se musí řádně oslavit. Messi a spol. přivezli domů, do Barcelony ušatý pohár pro vítěze Ligy mistrů a za odměnu na ně čekaly davy fanoušků, kteří se s nimi chtěly podělit o jejich radost.

Fotbalisté Barcelony byli samý úsměv. Dokonce i trenér Luis Enrique měl pusu dokořán a od ucha k uchu. Autobus s oslavenci projel celé centrum katalánské metropole a na každém rohu byly k vidění vlajky se symboly Barcelony.

VIDEO: Trio Messi, Suárez a Neymar se cpe hamburgery

VIDEO: Neymar tančil na střeše autobusu

 

Celá jízda směřovala na zaplněný stadion, kde slavnostní průvod končil. Než ale fotbalisté do cíle dorazili, náramně se bavili. Dani Alves v brazilském dresu skotačil na střeše autobusu a pumpoval fanoušky, Neymar s Piquem předváděl taneční kreace a Messi se Suárezem se ládovali hamburgery.

Xavi Hernandez patří k ikonám španělského velkoklubu
Xavi Hernandez patří k ikonám španělského velkoklubu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud