Zdeněk Janda
27. března 2013 • 13:08

Jágrův noční trénink? Hrozný, usmíval se parťák Vincour

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z DALLASU | No tak, zaber! Let´s Go! Opouštěnou a potemnělou arénou v tréninkovém centru Dallasu se nesou pokyny Jaromíra Jágra. A 22letí mladíci Tomáš Vincour, český útočník, a kanadský obránce Brenden Dillon makají. Server iSport.cz i s kamerou zavítal na noční trénink, kdy se po ledě vedle Jágra proháněli právě i dva jeho spoluhráči z Dallasu.



Úterý pozdě večer. Místo: Frisco, tréninkové centrum Dallasu. Na ledě tři hráči, za skleněnými dveřmi pár fanoušků. Na ledě legenda a dva hráči, kteří velkou kariéru mají teprve před sebou. A k tomu, aby k ní měli snazší cestu, jim pomáhají i noční tréninky s Jágrem.

Tomáš Vincour moc dobře ví, že se od Jágra může plno věcí naučit.
Video se připravuje ...

„Určitě mi to moc prospěje. Můžu všechno odkoukat, jak se trénuje. Spoustu lidí si myslí, že je to jen o talentu, ale když člověk pozná Jardu zblízka a vidí, jak moc dře a že si všechno odmakal, je to i pro mě velký impulz a motivace,“ říká útočník Tomáš Vincour.

Ale v žertu i brblá. „Radši bych v tuhle dobu spal, to je jasný...“ Trénink začal krátce po jedenácté hodině večer, trio hokejistů na ledě vydrželo 45 minut. Zpoza skleněných dveří sledovalo Jágrovu noční hokejovou školu i pár fanoušků, kteří se přišli podívat. A na Jágra v šedivém kulichu si ukazovali prstem.

Klíče od tréninkového centra, to byla jedna z prvních věcí, které Jágr v Dallasu vyfasoval. Jeho noční ledové „dýchánky“ jsou proslulé, už v minulé sezoně se k nim přidalo i pár hráčů týmu Philadelphia Flyers. Teď se zářezy bruslí pravidelně vyjímají v nočním klidu ve Frisku, předměstí Dallasu...

Obsáhlou reportáž z nočního tréninku čtěte v zítřejším vydání deníku Sport.

Tak ukaž co umíš, kluku.
Tak ukaž co umíš, kluku.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud