27. dubna 2015 • 18:17

Růžička: Oslovíme oba Michálky. O Pastrňákovi už neuvažujeme

Autor: vrb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér hokejové reprezentace ještě pomýšlí na posily ze zámořské NHL. Chce oslovit obránce Zbyňka Michálka a jeho bratra útočníka Milana. Oba vypadli se svými týmy v prvním kole play off NHL. Naopak už moc nepočítá s Radimem Vrbatou a vyloučil příjezd mladíků Davida Pastrňáka a Dmitrije Jaškina.



Růžička přiznává, že v obraně vidí mezery. Proto by příjezd Zbyňka Michálka, který se St. Louis vypadl, velmi uvítal. Marek Židlický totiž s Detroitem vede nad Tampou 3:2 na zápasy.

Útok může posílit Milan Michalek, ten měl v závěru základní části zdravotní problémy, ale do play off už zasáhl. Nepravděpodobný je příjezd Radima Vrbaty z Vancouveru. „U něj to vypadá, že spíš ne. Ještě se s ním spojím, ale hráčů tu máme dost a chci tu mít taky ty, kteří prošli přípravou,“ řekl Růžička na pondělním srazu národního týmu.

Stoprocentní není ani příjezd Ondřeje Paláta , který je s Tampou na pokraji vyřazení. „Měl vynikající sezonu, ale má za sebou také zranění,“ připomněl hlavní kouč.

S dalšími mladíky  Davidem Pastrňákem a Dmitrijem Jaškinem už Růžička nepočítá. „Není tu prostor. Aby se do toho dostali, museli by tu být třeba týden.“

Sám považuje tým za téměř kompletní. „Ještě se poradíme s trenéry a rozebereme to. Mužstvo má už finální podobu a není moc prostoru. Chtěli jsme Máru Židlického, ten ale s Detroitem vede 3:2 na zápasy,“ dodal Růžička s tím, že po druhém kole play off NHL už na žádného hráče čekat nebude.

 

 

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud