František Suchan
4. ledna 2013 • 05:00

Záruba nám dává sílu! Plekanec, Hašek a spol. vypekli komentátora

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Jejich výkony provází mnohdy nezapomenutelnými hláškami, oni mu to teď povedeně vrátili. O komentátorovi Robertu Zárubovi jste se v silvestrovském pořadu Čtverák na programu ČT Sport mohli od známých hokejistů dozvědět nečekaně libové tajnosti. Tohle se povedlo!



Na oblíbeného průvodce sportovními událostmi upekly pečlivě připravovaný fórek kolegyně z redakce Hana Ježková a Barbora Černošková.

Při realizaci jejich nápadu se pánové Ujčík, Nedvěd, Hašek, Pavelec, Procházka, Plekanec a Hubáček před kamerou předvedli tak, že by si vedle hokejových trofejí zfleku mohli dělat zálusk minimálně na Českého lva.


Z jednoho Záruba prý udělal slušňáka, další o něm píše knížku, jiného předjel ve dvěstěpadesáti na dálnici, někoho zase naučil tančit… A v jednom slavném klubu si prý vyvěšují Zárubovy fotky v šatně. Kde? Mrkněte na video.

Samotný komentátor, který s Černoškovou Čtveráka uváděl, o příspěvku nevěděl až do poslední chvíle, i při natáčení pořadu se ho skutečně v potřebnou chvíli podařilo odvelet kamsi do maskérny. „Bára mě jen upozorňovala, že ne nad vším budu mít kontrolu,“ přiznala pro iSport.cz oblíbená televizní osobnost, která tak výtvor shlédla až po Novém roce.

„Je to moc pěkné, ale mrknul jsem na to jen zběžně, abych nelítal moc v oblacích,“ culil se Záruba. S autorkami si podle neověřených zpráv vše vyřídil lehkým násilím, výčitkami na zneužívání hokejistů a… samozřejmě smíchem. Nápaditá legrácka pobavila i jeho.

A co říká na herecké výkony hráčů? „Nějakou hlášku si asi schovám až na živé vysílání. Ale musím říct, že třeba Petr Hubáček se ukázal jako výborný herec,“ zdůraznil pobaveně.

Takže se těšte, pomsta v přímém přenosu se chystá!

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud