14. listopadu 2015 • 04:20

Ocelářské derby v hledišti: (Ne)Svačina vs. Metan, pak šarvátka

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle derby mělo jiskru. Souboj mezi třineckými Oceláři a Vítkovicemi Steel se neodhrával pouze na ledové ploše, ale také mezi fanoušky v hledišti. Ti se předháněli ve vtipných transparentech, ke konci utkání se pak někteří nepohodli s pořadatelskou službou a došlo k šarvátce.



MATCH OVERVIEW LEGACY

"Methan City" (tedy Metanové město). Přesně to stálo na skvostném choreu vítkovických fanoušků. Ti se pochlubili důlní a industriální historií na transparentu přes celou protilehlou tribunu.

Pozadu nezůstali ani třinečtí fanoušci. Popíchli rivala nápisem "Nemáte ani na Svačinu", čímž připomněli letní odchod útočníka Vladimíra Svačiny z Vítkovic do Třince.

MOMENT: Souboj v hledišti
Video se připravuje ...

Tři minuty před koncem se však několik zástupců hostujících fanoušků, kteří se snažili dostat k třinecké střídačce, nepohodlo s pořadatelskou službou. Ta jim v tom z pochopitelných důvodů bránila, došlo k drobné strkanici. Třinec nakonec podlehl Vítkovicím 0:7. V historii jejich vzájemných duelů to byla jeho nejhorší poražka.

Oceláři letos zažívají pořádně utrápený začátek sezony. Loňský finalista se po 18 zápasech usídlil až na desáté příčce v tabulce a v ostře sledovaném derby s Vítkovicemi ostudně pohořel. Sedm gólů bylo moc i na kouče Kalouse, který hned po zápase rezignoval.

MOMENT: Fanoušci Třince měli potyčku s ochrankou na Vítkovickém stadionu
Video se připravuje ...

SESTŘIH: 18. kolo extraligy, HC Vítkovice Steel - HC Oceláři Třinec 7:0
Video se připravuje ...

Rozčilený kouč Hradce Peter Draisaitl v zápase se Spartou
Rozčilený kouč Hradce Peter Draisaitl v zápase se Spartou

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud