29. ledna 2016 • 22:17

Muž s cejchem. Obvinění? Bez komentáře, reagoval Růžička

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vladimír Růžička byl ve středu obviněn ze zpronevěry, s tímto cejchem vedl v pátek Chomutov do utkání v Mladé Boleslavi. Nevyslechl žádné nadávky ani vtípky na svoji adresu, skousnout však musel porážku 2:5.



Na dotaz Sportu, zda by zhodnotil utkání a poté se i vyjádřil k obvinění, Vladimír Růžička odvětil: „Ne, děkuji. Nebudu to komentovat.“

Podle jeho asistenta Břetislava Kopřivy nemá kauza na tým žádný vliv. „Neslyšel jsem, že by o tom v kabině někdo mluvil. Jde to mimo kluky, ani my se s ním o tom nebavíme.“

Chomutov v utkání zachytil nástup Mladé Boleslavi, ve třetí minutě už vedl, ale do konce první třetiny domácí skóre otočili na 2:1. A po přestávce náskok dvěma góly ještě zvýšili. Piráti zkraje třetí dvacetiminutovky snížili, ale to bylo z jejich strany všechno.

„Chtěli jsme tu uspět a ne hrát ustrašeně, proto jsme byli aktivní jako v neděli s Třincem. První třetinu se nám to dařilo a vytvořili jsme si i tlak, ale chybami jsme vedení ztráceli. Ale herně tým nepropadnul, jen každá maličkost se trestá.

SESTŘIH: 41. kolo extraligy, BK Mladá Boleslav - Piráti Chomutov 5:2
Video se připravuje ...

Vladimír Růžička na střídačce Chomutova během zápasu v Mladé Boleslavi
Vladimír Růžička na střídačce Chomutova během zápasu v Mladé Boleslavi

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud