20. listopadu 2016 • 20:05

Maxwellovi upadl nůž z brusle a nedohrál. Do brány musel Klouček

Autor: ryp, go
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pardubický brankář Brandon Maxwell se slušně pral s karlovarskými střeleckými závody. Během dvou třetin inkasoval dvě branky, 32 ran pochytal, držel Dynamo ve hře a na výsledku 2:2. Do poslední části už ale nenastoupil, z brusle mu upadl nůž. „Ty jeho technické problémy nešly odstranit,“ poznamenal generální manažer Dynama Pavel Rohlík.



Kuriózní moment znamenal, že do branky musel nastoupit Milan Klouček, který v poslední části z 10 střel dvakrát inkasoval a Karlovy Vary vyhrály 4:3. „Ale Milana bych z gólů vůbec nevinil. Prostě to vyplynulo ze hry,“ prohlásil Rohlík.

Pár sekund před druhou sirénou se najednou v Pardubickém brankovišti objevil předmět navíc, ostří Maxwellovy brusle. „Brandon měl problém s nožem, tak jsem musel do branky já,“ v klidu situaci komentoval náhradník Klouček. Během celé přestávky maséři pracovali na tom, aby jednička Dynama mohla zase do akce, ale nepovedlo se. S rozbitým kusem výstroje se nedalo nic dělat. Náhradní brusle s sebou Maxwell neměl, tak mezi tyčemi musel zůstat Klouček.

Karlovy Vary - Pardubice: Maxwellovi vypadl nůž z brusle a zápas nedochytal
Video se připravuje ...

Smutný Američan se během zápasu aspoň vrátil na lavičku. Bez brusle se díval na to, jak Karlovy Vary dokázaly vstřelit parťákovi dva góly, užívaly si tři body a taky fakt, že Pardubice jsou před nimi na třinácté příčce jenom díky lepšímu skóre.

David Cíger odjel na střídačku po svých
David Cíger odjel na střídačku po svých

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud