13. ledna 2015 • 15:20

Hokej mi chybí, ale teď si užívám golf a tenis, řekl Nedvěd

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE ROZHOVOR | S hokejem po uplynulém ročníku Tipsport extraligy skončil  Co ale vlastně hokejová legenda Petr Nedvěd dělá? Jaký má názory na dění v českém hokeji? Na které spoluhráče ze své bohaté kariéry nejraději vzpomíná? Nejen o těchto tématech hovořil legendární hokejista v online rozhovoru se čtenáři iSport.cz.



Nedvěd a Ručinský tipují: Kdo z naganských vítězů vydrží nejdéle?
Video se připravuje ...

Ručinský a Nedvěd vstoupili do Síně slávy deníku Sport
Video se připravuje ...

Nedvěd do Litvínova? Ručinský by ho tam bral
Video se připravuje ...

Petr Nedvěd

Vojta , 13. ledna 2015
Ahoj Petře, rad bych se Tě zeptal, jak nyní vnímáš situaci a postavení bílých tygrů v tabulce? Věříš v první šestku?A jak hodnotíš příchod Balaštíka? Znáš ho osobně? Děkuji a přeji ti jen to nejlepší!
V posledních pěti sedmi kolech Liberec boduje a výrazně se zlepšil. Musím říct, že šestku má na dostřel. Mužstvo je silné a tipoval jsem ho do šestky už před sezonou. Začátek se nepovedl, z čehož jsem byl zklamaný. V poslední době je ale na správné cestě.
Petr Hron, 13. ledna 2015
Zdravím vás a chtěl bych se zeptat na dobu kdy jste hrál po návratu z NHL ve Spartě. To období nebylo úplně povedené. Co se tehdy dělo. Jako fanoušek jsem se obrovsky těšil a většinou jsem měl pocit zklamání. No a po přestupu do Liberce najednou opět hokej jak řemen a krása na koukání.
Nebudu se schovávat, ve Spartě mi to nevyšlo a bylo to po mě velké zklamání. V Liberci jsem hokejově ožil a změna prostředí mi prospěla.
Tomáš, 13. ledna 2015
Dobrý den, chci se zeptat jaký hráč byl povahově a lidsky nejlepší ze všech spoluhráčů se kterými jste se kdy setkal v jednom týmu. Děkuji za odpověď.
Se všemi českými hráči jsem měl skvělý vztah, v týmu jsem nikdy nepotkal špatného kluka. Když si ale vzpomenu na New York, tak si mě tehdy Gretzky vzal pod svá křídla, věděl, že to byl můj velký vzor.
josef lanči, 13. ledna 2015
Dobrý den. Jak myslíte že skončí český národní tým na MS 2015 seniorů? Lanči P
Očekávání jsou velká a reprezentace bude pod velkým tlakem, klukům přeji, aby uspěli. Bude to parádní MS, sám se na to budu chodit koukat, už se na to těším. Děkuji za otázky a přeji všem příjemný den.
Mejla, 13. ledna 2015
Ahoj Petře, co říkáte na případnou nominaci Martina Ručinského na MS? Sám s tím máte zkušenosti.. Je to dobrý nápad? Jinak kdo podle Vás letos vyhraje v extralize tabulku střelců?
Hrozně bych mu to přál a každý tým by takového hráče potřeboval. Je to jistě pro něj velké lákadlo, nejspíš po sezoně ukončí kariéru a kde jinde ji ukončit, než na domácím mistrovství světa.
Marek, 13. ledna 2015
Zdravím Petře, je možnost, že si ještě zahraješ za Bílé tygry? Díky a ať se daří ;-)!
V momentální chvíli to není na pořadu dne, ale člověk nikdy neví. V momentální chvíli ale zatím ne.
Tomáš, 13. ledna 2015
Dobrý den Petře Co říkáte na přestupové tabulky v hokeji?
V tom nejsem tolik v obraze, takže je to těžké pro mě hodnotit.
HockeyMaster, 13. ledna 2015
Nazdar Péťo, mohl Ivan Hlinka v Pittsburghu dosáhnout víc, kdyby se pořádně naučil anglicky (jak mu to tehdy přes léto radil klub) a nekašlal na to? Díky a ať se daří!
Tehdy jsem tam nebyl. Jediné, co můžu říct, že jazyk je strašně důležitý, zvlášť pro trenéra. Ale nevím, do jaké míry Ivan jazyk uměl, nebo ne.
Miroslav Horák, 13. ledna 2015
Méďo, jak daleko jsi na tom se smlouvou v Panthers? :-)
Je to na cestě. (smích) Smlouva na dva roky za 10 milionů ročně!
Dukla, 13. ledna 2015
Čau Petře, jakej je tvůj současnej plán. Už víš, co budeš dělat? Slyšel jsem, že rozjíždíš byznys u nás v Jihlavě. Prozradíš, o co přesně jde?
Žádný byznys v Jihlavě nemám. Většinu času trávím mimo Českou republiku.
Baryton, 13. ledna 2015
Ahoj Méďo, Růča má novou babu, jak seš na tom teďka ty?
Já jsem sám (smích)
janoslovensko, 13. ledna 2015
nazdar petr.chcem sa ta opytat kde sa ti v nhl hralo najlepsie ?s ktorym slovakom si najlepsie vychadzal?
Mně se hálo nejlíp v Pittsburghu a New Yorku. Výsledkově i jsem se tam cítil nejlíp. Hlavně New York byl pro mě srdcovou záležitostí. Všichni Slováci byli super kluci: Radivojevič, Handzuš, Petrovický... Byli to skvělí kamarádi.
Adam7, 13. ledna 2015
Přeji pěkný den.Velmi chybite v extralíze Co říkáte na výkony Jágra v nhl? Dosáhne na druhé místo v historických tabulkach nejproduktivnějších hráčů nhl za Gretzkym.Aktuálně ztrácí 107 bodů. Máte v budoucnu plány s trenérskou karierou? v klubu? nebo v reprezentaci?
Extraligu sleduji, i když nejsem pořád v republice. A co se týče Jardy, je to spíš otázka času a jak dlouho bude hrát. Když skončí po této sezoně, tak asi těžko. Uvidíme.
Tomášek, 13. ledna 2015
Zdravim, sleduješ letošní extraligu? Co říkáš na Litvínov? Budeš mu (a také Růčovi) držet palce, aby to konečně vyšlo? :)
Už před sezonou jsem Livínov tipoval na černého koně. Samozřejmě, že bych to Růčovi přál.
Martin, 13. ledna 2015
Ahoj Petře,chtěla bych se zeptat jestli jste se během své kariéry někdy cítil na dně? Případně jak jste se z toho dostával? Děkuji :)
Díky tomu, že jsem měl dlouhou kariéru, nelze být jen na vrcholu. Nevím, jestli na dně, ale byly i nepříjemné chvíle. Po psychické stránce jsem ale na tom byl vždycky dobře a hokej pro mě byl hrozně důležitý, proto jsem se z toho vždycky dostal.
karlos, 13. ledna 2015
Co místo hokeje děláte? :) prozradíte nám to? Jinak vám chci popřát hodně štěstí ať se vám daří, jste pro mě pořád ikonou hokeje !! Díky..
Hokej mi chybí, ale teď si užívám hlavně golf, tenis. Tím, že jsem často mimo Česko, tak si užívám teplého počasí a odpočinku.
Antonio, 13. ledna 2015
Na kterém stadionu jste zažíval největší nevraživost, urážky a útoky na vlastní osobu? Jak se Vám v negativní atmosféře hrálo? Kde to naopak bylo nejpříjemnější?
Tohle jsem nikdy moc neřešil. Spíš jde o to, že to musely poslouchat děti, které se přišly podívat s rodiči na hokej.
Capitals, 13. ledna 2015
Co říkáte na situaci, která se vyrodila po neúspěchu české 20" na MS? Jste na straně ČSLH nebo spíše pánu Holíka a Zachy?
Jsem rád za tuto otázku. Ta situace je neakceptovatelná. To, co se děje nějakou dobu kolem hokeje, myslím tu častou kritiku z venčí, by se dít opravdu nemělo nemělo.
Eagle, 13. ledna 2015
Dokázal byste porovnat, jaký je rozdíl mezi trenéry Růžičkou a Hadamczikem?
To nemůžu, protože pod Růžou jsem nikdy nehrál.
Jakub Jelínek, 13. ledna 2015
Dobrý den Petře, nemám na Vás žádný konkrétní dotaz, chtěl jsem Vám jen poděkovat za to co jste všechno udělal pro Bílé tygry. Chodit na hokej v době, když jste dělal kapitána byl nezapomenutelná zážitek...vždy, když hlasatel hlásil..."hráč s číslem 93, kapitááán týmu...":-) bylo to fantastické!:-) 3koda, že jsme tenkrát nepřetlačili Pardubice, úspěch byl velmi blízko. Moc bych si přál Vás vidět aspoň v hledišti HOME CREDIT Areny. Přuju Vám jen vše dobré a ještě jednou děkuji! S pozdravem Jakub Jelínek, Jablonec nad Nisou P.S.: dneska nás nejvíce těší výkony Tomáše Filipiho, který i díky spolupráci s Vámi vyrůstá v klíčového hráče týmu
Děkuji, asi na čtyřech zápasech jsem v této sezoně byl a když bude příležitost, přijdu opět.
charlie, 13. ledna 2015
zdravím, zaujalo mne na úvodní fotce, že máte na krku růženec. Jste věřící? Díky za odpověď
Nejsem.
Petr Kaska, 13. ledna 2015
Ahoj Petre,chodis jeste s Rucou na nejlepsi Plznicku do Rudolfina a nebo do Lokalu?dlouho jsem vas tam nevidel:-)moc te zdravi fanousek celeho ceskeho sportu.
S Růčou občas na pivo zajdeme, ale teď jsem byl delší dobu mimo Českou republiku.
Míra Přerost, 13. ledna 2015
Jaký dojem na vás udělal Pavel Zacha mladší v Liberci? A co si myslíte o jeho otci?
Pavel je vynikající hokejista a musím říct, že i dobý kluk do party. Mám o něm vysoké mínění. Co se týče jeho táty, tak tomu úplně nerozumím. Jeho táta bohužel v poslední době spíš škodí. Hokej není tenis.
Josef Zemek, 13. ledna 2015
Čau šel by si do trénování nějakého klubu?
Toto si momentálně dokáži představit jen v Liberci.
Martin Štěpánek, 13. ledna 2015
Petře je možné ,že naskočíte ještě po boku Martina Ručinského v letošní sezoně ,myslím ,že by to byla zajímavá podívana s šancí na titul. A potom mužete v klidu skončit? Nejeden fanoušek by si to přál
Samozřejmě, že bych se s ním hrozně rád zahrál, tu možnost jsem měl v New Yorku a spolupráce to byla parádní, ale není to na pořadu dne.
Andrea , 13. ledna 2015
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat plánujete mít někdy děti? :-)
Děti bych určitě chtěl, ale v momentální chvíli nemám přítelkyni, takže to úplně nejde. Ale samozřejmě bych děti chtěl.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud