17. března 2010 • 10:10

VIDEO: Trapně spadnul při penaltě. Ale dal gól

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Možná to byla vůbec nejdivnější hokejová penalta, kterou jste kdy viděli. Dušan Andrašovský z Košic při ní trapně upadnul, vypadal při tom jak nejnemožnější popleta při veřejném bruslení. Jenže stačil rychle vstát a v příští vteřině už překonal popradského brankáře Šimonoviče. A rozhodl o výhře svého týmu!



První čtvrtfinálový zápas slovenské extraligy mezi Košicemi a Popradem dospěl do báječného dramatu. Deset penaltových sérií nerozhodlo o vítězi. K nájezdu číslo jedenáct se v pondělí rozjíždí košický útočník Andrašovský. Mazák, který se něco nahrál i v české extralize.

Jenže jen co udělá dva kroky, už mu to podklouzává a letí na zadek. Potupné! Forvard přesto rychle vstává a stačí udělat brankáři Šimonovskému kličku. Gól, rozhodnuto. Košice díky prapodivbému kousku Andrašovského vyhrávají první duel.

Komická penalta Andrašovského:

„Rozhodně to ode mě nebyla žádná finta k rozhození brankáře,“ řekl pak střelec se smíchem. „V kabině jsem si za to potom vyslechnul své. Moc nechybělo a byl bych dřevákem zápasu.“

Místo toho byl jeho hrdinou. Až dlouho po utkání se přišlo na to, že Andrašovský spadnul po deseticentové minci, kterou na led hodil jeden z diváků. „Fíha, nechám si jí asi doma vystavenou. Pro štěstí,“ svěřil se hokejista.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud