31. března 2010 • 11:26

Hudler se vrací do NHL, tvrdí Rusové

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Slavia - Baník: Tanko tvrdě dojel Holeše, po zásahu VAR dostal červenou kartu!
SESTŘIH: Jablonec - Karviná 3:2. Obrat v závěru, rozhodl Náprstek
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle je převratná novinka: hokejista Jiří Hudler se podle ruského tisku už nevrátí do Dynama Moskva, v příští sezoně zamíří do NHL. „Podle našich informací bude hrát po roce v KHL zase za Detroit,“ napsal list Sovětskij Sport.



Bylo kolem toho velké haló, když se český hokejista Hudler loni rozhodnul, že dá místo třetí lajny v Detroitu přednost elitní roli v moskevském Dynamu. Měl až po krk ústrků od kouče Babcocka, jenž mu podle Čechova názoru nedával dostatečný prostor.

S Dynamem podepsal dvouletou smlouvu s možností vyvázat se z ní po jedné sezoně. A vida - právě na to teď zřejmě dojde. Alespoň podle zdroje ruského listu Sovětskij Sport. „Společně s Rachůnkem už odletěli do vlasti a zdá se, že do Ruska se už nevrátí,“ píše se ve článku.

Hudler má za sebou rozporuplnou sezonu, během které měl slušná čísla v základní části KHL, ale hodně nevýrazná během play off. S Dynamem vypadnul v nadstavbové části senzačně už v 1. kole. Bídně dopadly i jeho námluvy s reprezentací – na olympiádu se nedostal, mistrovství světa pak sám odmítnul.

Do toho přišla nabídka Detroitu, který letos jen vzpomíná na slavnější časy. „Trenér Babcock mi řekl, že by mě rád viděl zpátky,“ prohlásil 26letý útočník. „Slyšet tohle od takového kouče je moc fajn. Potěšilo mě, že na mne v Detroitu nezapomněli, že se sami od sebe ozývají.“

V Rusku se mu podle jeho vlastních slov docela líbilo, návrat do NHL však už nějaký čas nevylučoval.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud