24. října 2016 • 00:00

Televizor pro ty pravé sportovní zážitky

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hledáte tu pravou televizi, na které si vychutnáte vaše oblíbené sportovní přenosy a vše bude jako živé? Dál nehledejte. Víme přesně, který televizor je ten pravý.



Advertisement

Televizor vhodný nejen pro milovníky sportu

Máte rádi sport a sledujete jeho přenosy často i po vlastním sportovním vyžití doma v televizi? Stejně jako špatně padnoucí boty, tupé brusle či nedokonale seřízené kolo i nevhodně zvolená televize může ovlivnit zážitek z vysílaných sportovních přenosů. Abyste si byli jisti maximální připraveností a dokonalou technickou výbavou, pořiďte si televizor Panasonic TX-58DX703.

Foto Panasonic Czech Republic

Maximální technická výbava

Televizor Panasonic TX-58DX703 vám přinese zážitek z vašeho oblíbeného sportu bez jakýchkoliv kompromisů. Jeho vysoké rozlišení v kvalitě 4K nabízí dokonale ostrý obraz s přirozenými a živými barvami. Pokud jste kromě sportu fandy i hraní na herních konzolích, můžete využít i speciálního herního módu. TX-58DX703 přijímá signál všech dostupných typů díky zabudovaným tunerům. Je vybavený na kabelové, satelitní i pozemní vysílání a to včetně nadcházejícího formátu pozemního vysílání H.265/HEVC, na který se má přejít v následujících letech. Abyste si mohli nahrávat oblíbené pořady na externí disk, připojit svůj Blu-ray přehrávač či notebook, jsou v televizoru tři vstupy HDMI. Majitelé Blu-ray přehrávačů umožňujících promítnutí obsahu s vysokým dynamickým rozsahem (HDR) se díky této funkci televizoru TX-65DX900 mohou těšit na přímo dechberoucí zážitek ze sledování svých oblíbených filmů.

Foto Panasonic Czech Republic

Mediální magnát

Panasonic TX-58DX703 je (v přeneseném významu slova) mediálním magnátem – přehrává veškerý běžně dostupný typ médií a formátů. Umožní vám sledovat pořady z internetové videopůjčovny NETFLIX, hybridních televizních kanálů HbbTV (např. Stream.cz, ČT, TV Prima) či sledovat obsah z domácí sítě (DLNA).

Foto Panasonic Czech Republic

Pořádná podívaná

Na televizi se dnes ale musí být možné koukat, i když je vypnutá. Panasonic TX-58DX703 je se svou štíhlou elegantní konstrukcí skvělým bytovým doplňkem. Stylový design a dokonalé zpracování z ní i ve vypnutém stavu dělají příjemného společníka. Třešničkou na dortu budiž fakt, že stejně jako všechny televizory Panasonic pro evropský trh je i tento vyroben v plzeňské továrně poctivou českou prací.

Články odjinud


Články odjinud