19. září 2014 • 21:25

Hlasy po utkání 4. kola hokejové extraligy Karlovy Vary - Sparta

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po utkání 4. kola hokejové extraligy Energie Karlovy Vary - Sparta Praha:


Karel Mlejnek (Karlovy Vary): "Nechci hodnotit utkání nějak euforicky. Chtěl bych především vyzdvihnout nasazení našeho mužstva a touhu bodovat. Byla to dnes skvělá týmová práce, která vedla k naším prvním, již v této fázi soutěže velmi důležitým bodům. Klíčem k úspěchu byly i čtyři využité přesilovky."

Zdeněk Moták (Sparta Praha): "Nenacházíme v nejlepším herním rozpoložení. Hrajeme složitě, v naší hře není jednoduchost. Nechci tím ale snižovat výkon domácích, myslím, že hráli velice dobře a s nasazením. Dali nám čtyři branky v přesilovkách, my jsme v přesilové hře kontrovali pouze jedinkrát a to nestačí. Šance jsem si vytvořili, ale na konci stál vždy výborný brankář domácích."

Vladislav Habal (brankář Karlových Varů): "Byl to úžasný zápas. Konečně jsme dnes udělali body a zrovna proti Spartě, od které jsme v loňské sezóně dostávali jen příděl. Myslím si, že to byl můj nejlepší zápas, protože jsem toho zatím v extralize moc neodchytal. Je to pro mě obrovská zkušenost, protože Sparta je jeden z našich nejlepších týmů a porazit právě ji, je úžasné. Do zápasu jsem šel s tím, že nemám, co ztratit. Ani jsem nebyl nervózní. Takto těžký zápas jsem snad ještě nechytal. Oproti zápasu v Plzni šli sparťané více do branky, mají šikovnější hráče. Poté, co jsme dostali gól do šatny, jsem měl strach, abychom nezalezli a nepřestali hrát, což se naštěstí nestalo."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud