3. května 2016 • 20:59

Hlasy po přípravném hokejovém utkání ČR - Kanada

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po přípravném hokejovém utkání ČR - Kanada v Praze:


Josef Jandač (asistent trenéra): "Musíme respektovat sílu soupeře, který je jeden z nejsilnějších. Myslím si, že určité rezervy ve hře nám to ukázalo, ale za předvedený výkon jsme si nějaký gól zasloužili. Je potřeba, abychom zlepšili finální fázi, ale zároveň potřebujeme lépe posouvat puky z obranného pásma, protože máme pomalý přechod do útoku. Pomalou rozehrávku. Na tom musíme zapracovat nejvíce."

Petr Koukal (útočník): "Myslím si, že jsme s nimi hráli dvě třetiny dobře, vyrovnaný hokej. V té třetí, jak dali třetí gól, už jsme psychicky odpadli. Ale jinak si myslím, že hra nebyla špatná. Šance byly, ale asi nám chyběl trochu větší klid na hokejkách. Rapidní rozdíl mezi oběma týmy byl i v přesilovkách. Hráli jsme je blbě."

Dominik Furch (brankář): "Nastoupit do rozjetého zápasu úplně nejlepší není. Domluvil jsem se s trenéry, že jsem na druhou třetinu ani nešel na střídačku. Protáhnul jsem se tady a rozcvičil, takže to bylo jednodušší. Ale samozřejmě, hráli jsme proti Kanadě, jednomu z nejlepších mužstev na světě. Myslím, že to byl pěkný zápas, vytvořili jsme si i nějaké šance, ale bohužel se nám nepodařilo je proměnit. Takže výsledek 0:3 mrzí."

David Pastrňák (útočník): "Byl to poslední přípravný zápas a naše hlavy už směřují hlavně k tomu, abychom byli připravení na samotný šampionát. Myslím, že jsme odehráli slušný zápas, bohužel jsme nedali gól. Mrzí nás to i s ohledem na fanoušky, že neodjíždíme s výhrou. Musíme se teď dát dohromady, abychom byli připravení na pátek a začali výhrou tam."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud