26. července 2016 • 22:36

Hlasy po utkání 3. předkola fotbalové LM Sparta - Steaua

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po úvodním utkání 3. předkola fotbalové Ligy mistrů Sparta Praha - Steaua Bukurešť (1:1):


Zdeněk Ščasný (trenér Sparty): "Trvalo nám dvacet, pětadvacet minut než jsme se dostali do zápasu, byla na nás patrná nervozita. Největší chyba přišla po prvním gólu, kdy jsme nepřidali další branky, protože šance jsme na to měli. Druhý poločas jsme začali špatně a nepomohlo ani střídání. Přehrávali nás ve středu hřiště a přišlo potrestání. Je to 1:1, do odvety pořád otevřené a není to ztracené, musíme být nebezpečnější a dát branku."

David Bičík (brankář Sparty): "Bohužel jsme nenavázali na konec první půle, kdy jsme byli lepší a zaslouženě jsme se dostali do vedení. Po přestávce jsme místo na tři obránce hráli na pět, protože halvové se stahovali moc dozadu. Ale zase musíme říct, že nás k tomu donutila síla soupeře. Gól se zdí neměl nic společného, trefil to přesně a dal to do šibenice."

Josef Šural (útočník Sparty): "Mám samozřejmě radost z gólu, ale ne z výsledku. Nechtěli jsme obdržet branku a kluci to celkem dobře odbránili, ale pak to fantasticky trefil z přímáku. V první řadě by ale k takové situaci vůbec nemělo dojít... Je škoda, že jsme v prvním poločase nepřidali další gól, protože šance na to byly. Přestávka nám neprospěla, soupeř pak měl lepší pohyb, vlítli na nás a od toho se všechno odvíjelo. Těžko říct, jestli to bylo tím, že oni zvýšili obrátky, nebo my jsme zalezli, nebo nám odešly síly. Ale výsledek byl takový, že my jsme jen běhali a všude jsme byli pozdě."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud