28. července 2016 • 13:21

Pro bookmakery i sázkaře je favoritem fotbalové ligy Sparta

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Přestože poslední dva ročníky první ligy vyhráli fotbalisté Plzně, největším favoritem nadcházející sezony je Sparta. Pražanům výrazně víc věří sázkové kanceláře i tipující. Letenským se přitom v nejvyšší soutěži poslední dobou nedaří a z předchozích šesti ročníků vyhráli jediný.


Tipsport a Chance vypsaly na titul Sparty kurz 1,9:1, Fortuna 1,95:1. Na Plzeň se dá vsadit za 2,5:1 u Tipsportu a Chance a 2,4:1 u Fortuny. Na třetí místo mezi favority se vyhoupla ambiciózní Slavia s kurzem 7:1.

"Plzeň sice obhajuje a týmy neprodělaly extrémní změny v kádrech, ale tlak ve Spartě na zisk titulu je enormní. Svým způsobem už prostě musí, proto je pro nás favoritem ligy," uvedl fotbalový bookmaker Tipsportu Petr Urbanec.

Sparta je poměrně výrazným favoritem i pro sázkaře. U Fortuny 70 procent tipujících předpokládá titul na Letné, 18 procent lidí věří Plzni a sedm Slavii.

Sestup podle bookmakerů potká oba nováčky Hradec Králové a Karvinou. Tipport a Chance vypsaly na slezský klub 1,7:1 a na Hradec 2,2:1, Fortuna pak na oba kluby 1,8:1. Třetím největším adeptem na pád z ligy je Zlín.

Nejvíce ohroženým trenérem je podle Fortuny jihlavský Michal Hipp s kurzem 3,5:1, naopak nejpevnější pozici bookmakeři přisoudili libereckému Jindřichu Trpišovskému a novému kouči Dukly Jaroslavu Šilhavému s koeficientem 20:1.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud