3. prosince 2016 • 20:47

Házenkáři Lovosic nečekaně podlehli doma Jičínu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Házenkáři Lovosic promarnili možnost jít do čela extraligové tabulky. V utkání 13. kola doma nečekaně prohráli s Jičínem 28:30 a dál tak na vedoucí Zubří ztrácejí bod. Lídr soutěže nastoupí v neděli proti pražské Dukle.


Jičínský trenér Aleš Babák přiznal, že tým cestoval do Lovosic s obavami. "Nastoupit nemohl Šafář, se sebezapřením utkání odehrál Krahulec. Ale předvedli jsme nadšený a bojovný výkon. Povedlo se nám zachytit začátek zápasu a téměř neustále jsme vedli," uvedl na svazovém webu.

V domácím dresu se Jiří Bouček blýskl 11 brankami, jenže Lovosice nedokázaly využívat přesilové situace při osmi jičínských vyloučeních a v druhé půli prohrávaly již 17:23. Po minulé těsné porážce v Karviné tým neuspěl podruhé za sebou a poprvé ztratil body doma.

"My jsme měli v prvním poločase velký problém v obraně, nedokázali jsme úspěšně bránit útoky Jičína. Ve druhé půli jsme zlepšili práci v defenzivě, výborně chytal Jakub Koňařík. Bohužel se nám nedařilo dávat jednoduché branky, které střílíme v ostatních zápasech. K tomu se přidal výpadek ve hře našich klíčových hráčů," konstatoval trenér Lovosic Václav Toman.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud